Eriyen İYİ Parti’den istifa edenlere çağrı

Yayın tarihi: 20 Ağustos 2024 Salı 9:47 pm - Güncelleme: 20 Ağustos 2024 Salı 9:47 pm

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partiden istifa edenlere çağrı yaptı. Dervişoğlu, “Kim gittiyse sadece bu partinin kapıları değil, benim kalbim ve gönlüm de ardına kadar açıktır. Hepsini Allah’ın izniyle yeniden partimize davet ediyorum” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, İstanbul’da partisinin İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Burada yaptığı konuşmasında İYİ Parti’den istifa edenlere geri dönmeleri için çağrı yapan Dervişoğlu, şu ifadeleri kullandı:

“Kritik bir tarihi eşikte üstlenilmesi icap eden bir sorumluluk varsa o görev iyilerin, cesurların, İYİ Partililerin görevidir. Bu netameli süreçler bizleri etkiledi. Bu olumsuzlukların içinde kayıplarımız oldu. Bu olumsuzlukların içinde dava arkadaşlarımızın birbirleriyle yaşadıkları küskünlükler söz konusu oldu. Sözlerimin başında ifade ettim, Cenabı Allah bizleri ruhları yaratırken dost kılmış. Dostlukların oluşturulması Cenabı Hakkın iradesine, lutfuna ve inayetine bağlıdır. Dostlukların sürdürülebilmesi de sizin iradenize, kararlılığınıza, imanınıza ve birbirinize duyduğunuz sevgiyle alakalıdır. O sebeple gönülleri kırılan, yüreklerinde şahsi üzüntülerden kaynaklı birtakım kırgınlık olan, arkadaşlarını küçük siyasi tartışmaların içinde sanki vazgeçilmez gibi görürken görmezden gelen birtakım çevrelerin varlığı da söz konusu olabilir.

“GİDEN ARKADAŞLARIMIZA SESLENİYORUM…”

Ben size buradan bir dava arkadaşınız, bir yol arkadaşınız, bir kader ve kavga arkadaşınız aynı zamanda da genel başkanınız olarak söylüyorum. Bir kişinin yokluğu bizim için çok önemlidir. O sebeple bir eksiksek hiçbirimiz yokuz demektir. Kırılmış gönüllere gireceksiniz. Küskünlükleri, dargınlıkları, olumsuzlukları bertaraf edeceksiniz. Birlikten güç doğacağını, doğan o gücün de bizden fazla büyük Türk milleti için gerekli olduğunu herkese haykıracaksınız. Ben buradan söylüyorum. Giden arkadaşlarımıza, küsen arkadaşlarımıza, istifa eden arkadaşlarımıza, gönlü kırılan arkadaşlarımıza hulusi kalb ile sesleniyorum. Kim gittiyse sadece bu partinin kapıları değil, benim kalbim ve gönlüm de ardına kadar açıktır. Hepsini Allah’ın izniyle yeniden partimize davet ediyorum. Bu birlikten güç doğmasını istiyorum.”

İYİ Parti’den istifa eden Bilal Bilici, CHP’ye katıldı

Kaynak: TELE1