Erik ten Hag’tan Beşiktaş açıklaması: Çekindiğim tek futbolcu var

Yayın tarihi: 27 Eylül 2021 Pazartesi 6:00 pm - Güncelleme: 27 Eylül 2021 Pazartesi 6:08 pm

Ajax Teknik Direktörü Erik Ten Hag, yarın oynanacak Beşiktaş maçıyla ilgili “Çekindiğim tek futbolcu var. O da Batshuayi” dedi.

Beşiktaş-Ajax maçı öncesi Ajax Teknik Direktörü Erik Ten Hag ve Daley Blind siyah beyazlı takımla ilgili konuştu.
Yarın oynanacak olan Beşiktaş ve Ajax maçı öncesi Ajax Teknik Direktörü Erik Ten Hag ve Daley Blind merakla beklenen mücadele öncesi siyah beyazlı takımla ilgili konuştu.

Saat 19.45’te başlayacak olan kıyasıya mücadele hakkında samimi açıklamalarda bulunan Daley Blind, “Biz iyi oynarsak, Beşiktaşın bizi yenmesi zor olur. Fikstür çok yoğun tabii ki. Haftada birkaç maç oynamak hoşuma gidiyor. Daha fazla maç yapabilmek keyifli. Şahsen antrenman yapmaktansa maç yapmayı tercih ederim. Beşiktaş’ın çok oyuncusu var. Çok sakatları olup olmadığına bakmıyoruz ve Beşiktaş’ı da küçümsemiyoruz.” dedi.

“ÇEKİNDİĞİM TEK FUTBOLCU BATSHUAYİ”

Teknik Direktör Erik Ten Hag ise konuyla ilgili şunları söyledi: “Beşiktaş şu an grupta zayıf bir takım ama Şampiyonlar Ligi maçları kolay değil. Çok sakatları var ama kendilerine güveniyorlar. Biz de kendimize güveniyoruz tabii. Beşiktaş’ın çok iyi futbolcuları var. Teknik olarak harika futbolculara sahipler. Çok iyi futbol oynayabiliyorlar. Genç ve başarılı bir teknik adamları var. Beşiktaş’ta çekindiğim tek futbolcu var. O da Batshuayi ve yarın sahada olacak.”

Mücadele yarın TSİ 19.45’te EXXEN platformu üzerinden canlı yayınlanacak.