Eren Erdem anlattı, ‘İmamoğlu verdiği sözleri tutmadı’ diyen kadın şaşkınlığını gizleyemedi
30 Ekim 2021 CumartesiCHP Milletvekili Eren Erdem’in Twitter hesabından paylaştığı bir videoda, Erdem ile bir vatandaşla arasında geçen diyalog dikkat çekti. “İmamoğlu verdiği sözleri tutmadı, ne yaptı ki?” diyen vatandaşa, Eren Erdem İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun faaliyetlerini anlattı. Bu sırada kadının şaşkınlığı ise gözlerden kaçmadı.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Eren Erdem, Twitter hesabından bir yurttaşla aralarında geçen konuşmaya ilişkin video yayınladı. Bir kadının, “‘İmamoğlu verdiği sözleri tutmadı. Ne yaptı ki, yaptığı bir şey yok ki” demesi üzerine Erdem, “Bak, diyeyim sana. Elini neye atsa mecliste çoğunluk hükümette; orası engelliyor. Bir belediye başkanı ne yapar, yol yapar, metro yapar. Şu an İstanbul dünyada aynı zamanda en çok metro yapılan şehir. Ben sana bir şey diyeceğim anacığım. Bir müsaade et bana, seni bir gün alayım evinden. Şu İstanbul’un metrolarını beraber bir gezelim” dedi. Bunun üzerine “Ama metroları zaten Tayyip yaptı, o yapmadı ki” şeklinde konuşan yurttaş, İmamoğlu döneminde yapılan metroları öğrenince şaşkınlığını gizleyemedi.
Rize’li teyzem yanıma gelip; “İmamoğlu verdiği hiçbir sözü tutmadı” dedi. Bende yapılanları anlattım ☺️
Kurban olduğum, muhabbeti çok güzeldi.
“Teyzemle müsait gününde, şu an İstanbul’da yapılmakta olan Metro şantiyeleri dahil, İBB’nin tüm güzel hizmetlerini dolaşacağız.” pic.twitter.com/j2wft9YR5b— Eren Erdem (@erenerdemnet) October 30, 2021
Benzer Haberler
İmamoğlu: Cemevleri Alevi vatandaşlarımızın ibadethaneleridir nokta!
02/08/2022 23:57
İmamoğlu AKP harcamalarını anlatıp isyan etti: Hiç mi Allah korkunuz yok?
30/07/2022 17:48
İmamoğlu, Yaşar Kemal Kütüphanesi’nin açılışını çocuklarla birlikte yaptı
30/07/2022 17:32
CHP’li Erdem’e ‘Açlık eşittir RTE’ ifadesinden soruşturma
29/07/2022 10:49
İmamoğlu: Bu tür popülist ve tümden partizan tavırların bir sonu olduğunu bilen bir yönetimiz
25/07/2022 14:40
Erdoğan ayrımcılığı bu kez canlı yayında yaptı
22/07/2022 15:08