Eren Bülbül’ün annesinden Trabzonspor’a istek

Yayın tarihi: 2 Mayıs 2022 Pazartesi 9:55 am - Güncelleme: 2 Mayıs 2022 Pazartesi 9:55 am

Trabzon’da PKK’lı teröristlerin olduğu yere götürülerek çıkan çatışmada hayatını kaybeden 15 yaşındaki Eren Bülbül’ün annesi Ayşe Bülbül, 2021-2022 Süper Lig şampiyonu Trabzonspor’dan bir istekte bulundu. Ayşe Bülbül, “Kupayı evladıma getirip ona göstermenizi rica ediyorum” çağrısında bulundu.

Eren Bülbül’ün ağabeyi Arif Bülbül ve annesi Ayşe Bülbül Trabzonspor’un şampiyonluğunun ardından tv100 ekranlarrındaki Var Odası’na bağlandı. Canlı yayında konuşan Arif Bülbül, “Eren’im artık rahat uyuyabilir. En çok sevdiği takım şampiyon oldu. Binlerce kez şükürler olsun. Bütün aile toplanıp kardeşimin mezarına gideceğiz” dedi.

Arif Bülbül’ün ardından konuşan anne Ayşe Bülbül ise, “Tüm Türkiye’de benim evladımı unutmayanları öpüyorum” diye konuştu. Ayşe Bülbül, şunları söyledi:

“Şampiyonluk çok gurur verici bir şey, kupayı benim evladıma getirip ona göstermenizi rica ediyorum. Trabzonspor’umuz kupayı aldı, şampiyon oldu. Bir nebzede olsa acı günümü unutuyorum. Evladımın unutulmadığını hissediyorum. Sizlere çok teşekkür ediyorum.”

EREN BÜLBÜL’E NE OLMUŞTU?

Trabzon’un Maçka ilçesi kırsalında 2017 yılında PKK’lıların erzak çaldığını yetkililere söyledikten sonra olay yerine götürülen Eren Bülbül, çıkan çatışmada hayatını kaybetmişti. 15 yaşında hayatını kaybeden Eren Bülbül’ün annesi Ayşe Bülbül, olay günüyle ilgili yetkililerin çocuğunu olay yerine hiçbir koruma olmadan götürdüğü için tepki göstermiş, “Eren’in oraya götürülmesi yüzde yüz değil, binde bin ihmaldir” ifadelerini kullanmıştı.

Berkin Elvan’ın babası Sami Elvan: Eren Bülbül de benim çocuğum