Erdoğan’ın uçağından inip İmamoğlu’nun otobüsüne bindiler

Yayın tarihi: 4 Mayıs 2022 Çarşamba 6:26 pm - Güncelleme: 5 Mayıs 2022 Perşembe 12:00 am

Karadeniz turuna çıkan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu‘nun otobüsünde AKP’ye yakınlığıyla bilinen Nagehan Alçı, Ertuğrul Özkök ile Erdoğan’ın eski danışmanı Akif Beki de yer aldı. Fotoğraf sosyal medyada gündem oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Karadeniz turunu tamamladı. İmamoğlu Kemalpaşa mitinginin ardından Trabzon’a dönerken, 2 buçuk saatlik yol boyunca otobüste gazetecilerin sorularını yanıtladı.

İmamoğlu’nun otobüsünde yer alan gazeteciler arasında “tanıdık isimler” vardı.

O isimlerden biri bir dönem Erdoğan’a danışmanlık yapan Akif Beki’ydi. Daha sonra Erdoğan’la yolları ayrılan Beki, şu an Karar Gazetesi’ne yazılar yazıyor.

Dikkat çeken bir diğer isim ise adı sürekli muhalefete yönelik tavrı ve açıklamalarıyla gündeme gelen AKP’ye yakınlığıyla bilinen gazeteci Nagehan Alçı oldu. Alçı birçok kez Erdoğan’ın yurt dışı ziyaretleri yaptığı uçağın müdavimlerindendi.

Yine bir dönem AKP’ye yönelik övgüleriyle bilinen ve kısa süre önce de 35 yıl çalıştığı Hürriyet gazetesiyle yollarını ayıran Ertuğrul Özkök de İmamoğlu’nun otobüsünde yer aldı.

Otobüs fotoğrafı sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

İmamoğlu’nun otobüsü

Akif Beki-Erdoğan

Nagehan Alçı, Erdoğan’ın uçağında

İmamoğlu’ndan mülteci açıklaması