Erdoğan’ın sosyal medya tehdidine karşı FEMEN’den çağrı!

Yayın tarihi: 2 Temmuz 2020 Perşembe 12:09 pm - Güncelleme: 2 Temmuz 2020 Perşembe 12:24 pm

Sosyal medya platformlarını eleştirip kapatma sinyali veren AKP’li Cumurbaşkanı Erdoğan’a FEMEN Türkiye’den kinayeli yanıt geldi. Sosyal medyadan paylaşılan mesajda “Erdoğan, FEMEN denen bu ahlaksızları durdurmak için bir adım atmalı ve Twitter’ı açık tutmalı. Tüm AKP’lilerden destek bekliyoruz!” denildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün yaptığı açıklamada Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve eşi Esra Albayrak’a sosyal medyadan gelen hakaretlere tepki gösterdi. Sosyal medyanın kontrol altına alınması gerektiğini belirten Erdoğan, “Niçin YouTube, Twitter, Netflix gibi sosyal medyalara karşı olduğumuzu anlıyor musunuz? Bu ahlaksızlıkları ortadan kaldırmak için. Bunlar ahlak sahibi değil” dedi.

FEMEN’DEN ÇAĞRI

Erdoğan’ın açıklamalarının ardından FEMEN Türkiye sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Mesajda “FEMEN Türkiye Twitter’da “Birkaç yıl önce Twitter kapatıldığında Twitter’a giriş için gerekli olan DNS ayarlarını bu şekilde paylaşmıştık. Yine kapatılırsa yine paylaşırız. Erdoğan, FEMEN denen bu ahlaksızları durdurmak için bir adım atmalı ve Twitter’ı açık tutmalı. Tüm AKP’lilerden destek bekliyoruz!” ifadelerine yer verildi.