Erdoğan’ın son PCR testi sonucu açıklandı

Yayın tarihi: 10 Şubat 2022 Perşembe 6:49 pm - Güncelleme: 11 Şubat 2022 Cuma 12:53 am

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağlık durumu hakkında açıklama geldi. Prof. Dr. Serkan Topaloğlu “Son iki gündür yaptığımız PCR testleri negatif çıktı” dedi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın doktoru Prof. Dr. Serkan Topaloğlu, “Son iki gündür yaptığımız PCR testleri negatif çıktı. Ben çok yakın bir zamanda hatta yarın Sayın Cumhurbaşkanımızın rutin programına döneceğini düşünüyorum” dedi.

ERDOĞAN KORONAVİRÜSÜ ATLATMASININ ARDINDAN İLK KEZ AÇIKLAMA YAPTI

Yaptırdığı PCR testleri negatif çıkan AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından sağlık durumuyla ilgili açıklama yaparak şunları söyledi:

“Allah’a hamdolsun, son iki gündür yaptırdığımız testler negatif çıktı. Bu süreçte ülkemizin ve dünyanın dört bir yanından dualarıyla, güzel mesajlarıyla bize destek olan kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Allah birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi daim kılsın.

Eşim Emine Erdoğan Hanımefendi de hamdolsun hastalığı çok hafif belirtilerle geçiriyor. İnşallah kendisinin de testlerinin kısa süre içinde negatif çıkmasını temenni ediyorum. Hastalığın seyrini hassasiyetle takip eden sağlık ekibimize teşekkür ediyor, bu vesileyle tüm sağlık çalışanlarımıza selamlarımı gönderiyorum. Allah yardımcıları olsun. Rabbim’den tüm hastalarımıza en kısa zamanda acil şifalar diliyorum.”

YARIN MESAİYE BAŞLAYACAK

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ise “Cumhurbaşkanımız kısa sürede sağlığına kavuştu çok şükür. Cumhurbaşkanımız Allah’ın izni ve inayetiyle, duaların gücüyle, aşkla, kaldığı yerden yoğun mesaisine yarın başlayacak. Allah Cumhurbaşkanımızı korusun, başımızdan eksik etmesin.” açıklamasını yaptı.

NE OLMUŞTU?

Erdoğan 5 Ocak’ta, eşi Emine Erdoğan ile birlikte yaptırdığı Covid-19 testinin sonucunun pozitif çıktığını bildirmişti. Erdoğan, “Omicron varyantı olduğunu öğrendiğimiz hastalığı hamdolsun hafif geçiriyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

Beklenen atamalar Resmi gazetede yer almadı