Erdoğan’ın mitinginden ayrılan vatandaşlara “gitmeyin” uyarısı! “Meydanı boşaltmayın, basına fırsat vermeyin”

Yayın tarihi: 30 Nisan 2023 Pazar 10:51 am - Güncelleme: 30 Nisan 2023 Pazar 10:53 am

AKP’nin İzmir’deki mitinginde, Cumhurbaşkanı Erdoğan konuştuğu sırada kaydedilen görüntüler dikkat çekti. Miting alanında ayrılan vatandaşlara orada bulunan bir kişi, “Meydanı boşaltmayın, basına fırsat vermeyin” sözlerini kullandı. Vatandaşların uyarıya rağmen Erdoğan konuşurken alandan ayrıldığı görüldü.

Türkiye, 14 gün sonra seçimler için sandık başına gidecek. Seçime sayılı günler kala siyasilerin miting çalışmaları da devam ediyor.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün İzmir Gündoğdu Meydanı’nda miting düzenledi. Saat 15.00’de başlayacağı açıklanan mitinge katılımın az olması üzerine saat 16.00’ya ertelendi. Ancak miting başladıktan sonra kaydedilen görüntüler dikkat çekti.

Erdoğan’ın İzmir mitinginde fotoğraf karesi ile algı

Mitinge katılan bazı vatandaşların Erdoğan konuştuğu esnada alanı terk etmeye başladı. Alandan ayrılanların sayısının artması üzerine miting alanında bir kişi “Meydanı boşaltmayın, basına fırsat vermeyin” diye bağırarak uyarı yapmaya başladı.

O anlar mitinge katılan bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilirken vatandaşların uyarıya rağmen alandan ayrılmaya devam ettiği görüldü.