Erdoğan’ın kuzeninden, yandaş Fuat Uğur’a zehir zemberek sözler

Yayın tarihi: 6 Kasım 2020 Cuma 7:28 am - Güncelleme: 6 Kasım 2020 Cuma 7:28 am

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kuzeni Cengiz Er’in hedefinde Hükümete yakın Işıkçılar Cemaati’nin yayın organı Türkiye gazetesinin yazarı yandaş Fuat Uğur var. Er, Uğur’a FETÖ suçlamasıyla yüklendi.

AKP CumhurbaşkanıErdoğan’ın kuzeni Cengiz Er’in hedefinde Hükümete yakın Işıkçılar Cemaati’nin yayın organı Türkiye gazetesinin yazarı Fuat Uğur var. Er, Uğur’a FETÖ suçlamasıyla yüklendi.

TRT ekranında Erdoğan konuşurken beliren yazıyla ilgili soruşturma başlatıldı

Geçen hafta TRT Haber’deki Gece Bakışı programında, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşması aktarılırken, TRT’nin ekranında “Öööööööiiiiiillllll” şeklinde bir ifade belirmişti.

Hükümete yakın Işıkçılar Cemaati’nin yayın organı Türkiye gazetesinin yazarı Fuat Uğur da TRT’deki “Öööööööiiiiiillllll” şeklindeki ifadeyi köşesine taşımıştı.

TRT’YE FETÖ BENZETMESİ

Fuat Uğur köşesinde TRT’ye yönelik “FETÖ” benzetmesi yapmış, TRT’den de “TRT hakkındaki FETÖ iftiralarına cevabımızdır” başlıklı bir açıklama gelmişti. Açıklamada, “sözde köşe yazısı iftiralardan oluşmaktadır” denilmişti.

Fuat Uğur ile TRT arasındaki tartışma Uğur’un bugün yaptığı paylaşımla devam etti.

Uğur o tweetinde, “F klavye kullanıyor sadece. F’in yanında G de var. TRT’ye bin selam. Not edin beni, ‘sözde gazeteci’ yi yani” diye yazdı.

‘MÜPTEZELİN KAFAYA BAK’

Bu ifadesine tepki gösteren, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kuzeni Cengiz Er de tartışmaya dahil olarak Fuat Uğur’u hedef aldı.

Er de F klavyedeki harflerin yerine vurgu yaparak, “Müptezelin kafaya bak. F’nin yanında G var tamam da altında da U var. Yani F.U. F.G ile F.U ayrılmaz ikilidir. Not edelim” ifadelerini paylaştı.

İşte o paylaşımlar: