Erdoğan’ın ‘Karınlarını doyurduk’ sözlerine tepkiler çığ gibi büyüyor: ‘Sizin karnınız doymadı mı?’

Yayın tarihi: 16 Mayıs 2019 Perşembe 10:36 am - Güncelleme: 16 Mayıs 2019 Perşembe 10:36 am

AKP’li Erdoğan’ın “Karnını doyuruyorsunuz, her türlü ihtiyacını karşılıyorsunuz yine de oy vermiyor” skandal sözleri medyada büyük tepki topladı. Sosyal medya kullanıcıları “Bu konuşmaların seni bitirecek reis” yorumunda bulundu.

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, haftasonu İstanbul’da milletvekilleri, belediye başkanları ve teşkilatla yaptığı toplantıda, 17 yıldır vatandaşa sayısız hizmetin götürüldüğünü, ancak bunun artık oy getirmediğini söyledi. “Artık mideye değil buraya (başını işaret ederek) bakacağız. Herkesin midesini doyurduk, ama neticede durum böyle” dediği belirtilen Erdoğan’ın, “Karnını doyuruyorsunuz, her türlü ihtiyacını karşılıyorsunuz yine de oy vermiyor” dediği aktarıldı.

https://www.abcgazetesi.com/erdogan-karnini-doyuruyorsunuz-yine-de-oy-vermiyor-15710

‘YILLARCA SİZE OY VERİLDİ SİZ SERVETLERİ TOPLADINIZ’

Erdoğan’ın skandal sözleri sosyal medyada büyük tepki çekerken “Tam tersi yıllarca size oy verildi besle kargayı oysun gözünü misali siz servetleri topladınız” denildi.

‘BİZİM KARNIMIZ KENDİ EMEĞİMİZLE DOYUYOR’

Öte yandan vatandaşlar, “Bizim karnımız kendi emeğimizle doyuyor. Biz kula kulluk etmeyiz. Beleş ve haram para kursağımızdan geçmedi hamdolsun” ifadeleriyle AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın skandal sözlerine tepki gösterdi.

İŞTE ‘KARNINI DOYURDUK’ SÖZLERİNE TEPKİLER: