Erdoğan’ın eski doktoru açıkladı: AKP ilk kurulduğunda Melih Gökçek partiye dahil olmadı

Yayın tarihi: 28 Mart 2022 Pazartesi 3:47 pm - Güncelleme: 28 Mart 2022 Pazartesi 3:47 pm

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eski doktoru, Operatör Doktor Turhan Çömez, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek hakkında önemli bir iddiada bulundu. Çömez, Melih AKP’nin ilk kurulduğu dönemde Gökçek’in partiye dahil olmadığını söyleyerek, “Melih Gökçek, şartlara göre pozisyon alan, siyasi rüzgara göre şekil alan bir karakterdir” dedi.

TELE 1’de Betül Begümhan Aydoğan’ın sunduğu gün ortası programına katılan Operatör Doktor Turhan Çömez, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in AKP kurulduğunda farklı bir görüşte yer aldığını iddia etti. Çömez’in Gökçek ile ilgili kullandığı ifadeler şöyle:

“Sayın Erdoğan ile partinin ilk kurulması zamanında özel bir ev toplantısında görüşme yapıyoruz. O arada televizyon açıldı. Televizyonu açtığımızda Melih Gökçek’in paralı bir şekilde yayın yaptırmaya çalışarak cılız ve anlamsız siyasi hamlesini gördük.”

“Melih Gökçek Ankara’da çok az katılımlı bir miting yapıyordu ve bu mitingini de parayla başka kanallarda yayınlatmaya çalışıyordu. Sayın Erdoğan parti kurarken Melih Gökçek onun karşısında olan bir adamdı. AKP ilk kurulduğu zaman Melih Gökçek partiye dahil olmadı.”

“Şartlara göre pozisyon alan, siyasi rüzgara göre şekil alan bir karakterdir Melih Gökçek. Hayatını tamamen güç odaklarına sırtını dayamakla ve bunun karşısında olanlara iftira atmakla, çamur atmakla sürdürüp çeyrek asır Türk siyasetine kötü örnek olmuş ve bu anlamda damga vurmuş bir karakterdir. Bu sebeple bu hatıramı paylaştım.”

Erdoğan’ın eski doktoru Turhan Çömez, Bahçeli’yi hedef aldı