Erdoğan’ı taklit eden gençten ‘EURO 2024’ videosu: Sevinme vergisi…

Yayın tarihi: 26 Haziran 2024 Çarşamba 9:05 pm - Güncelleme: 26 Haziran 2024 Çarşamba 9:10 pm

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı taklit eden genç bu kez ‘EURO 2024’ konulu bir video çekti. Videoda ekonomiye ve vergilere gönderme yapıldı.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı taklit eden genç bu kez ‘EURO 2024’ konulu bir video çekti. AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan (Muhammed Nur Nahya) ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel (Diğer karakter, Türkiye-Çekya maçını sunuyor.

Vergilere ve ekonomiye göndermelerde bulunan videoda Erdoğan “Portekiz maçı bizim yerel seçim sonuçlarına döndü” derken, Özel “Efendim sizin yerel seçim sonuçları. Çünkü sonuçlar bizim için gayet iyiydi” yorumunda bulunuyor.

‘KEŞKE FUTBOLCU OLSAYDINIZ, HEM 6 PUANIMIZ OLURDU, HEM DOLAR, EURO 2 LİRA OLURDU’

Erdoğan’ın futbol geçmişine de değinilen videoda Özel “Keşke futbolcu olsaydınız efendim, hem 6 puanımız olurdu hem dolar, euro hala ülkede 2 lira olurdu” esprisini yapıyor.

‘ÇOK SEVİNDİK MEHMET VERGİ İSTİYOR’

Videonun sonunda Türkiye, Çekya karşısında golü buluyor. Gole sevinci sonrası Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e para uzatıyor. Özel “Bu ne efendim” derken, Erdoğan “Önemli değil bu benden olsun, çok sevindik ya Mehmet vergi istiyor” yanıtını veriyor. Özel bu yanıt üzerine yayını terk ediyor ve Erdoğan tek başına maçı sunuyor.

10 Ekim Katliamı davasında karar çıkmadı! Duruşma ertelendi

Kaynak: HABER MERKEZİ