Turgay Yıldız AKP’nin Saray kampanyasını tiye aldı

Yayın tarihi: 21 Eylül 2020 Pazartesi 5:53 pm - Güncelleme: 22 Eylül 2020 Salı 9:59 am

Tiyatrocu Turgay Yıldız bu sefer de AKP’nin Saray kampanyasını ve AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Giresun’daki mitingini tiye aldı.

Çektiği eleştirel politik mizah videoları ile bilinen Tiyatrocu Turgay Yıldız bu sefer de AKP’nin Saray kampanyasını ve AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Giresun’daki mitingini tiye alan bir video çekti.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Turgay Yıldız’ın Saray kampanyasını ve Erdoğan’ın Giresun mitinginde çay fırlatmasını mizahi bir tarzda eleştirdiği videosu kısa bir süre sonra sosyal medyada gündem oldu.

KAMPANYA BAŞLATTILAR

Rize Çayeli’nde AKP İlçe Başkanlığı, üye sayısını artırmak için “Üye olun külliyede 1 gün geçirme fırsatını yakalayın” kampanyası başlattı. AKP İlçe Başkanlığı tarafından verilen ilanları gören yöre halkının bir kısmı tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Cumhurbaşkanlığı sarayı için sarf ettiği “Burası devletin malıdır, milletin malıdır” ifadesini hatırlatan vatandaşlar, “Böyle bir kampanya mı olur? Hani burası milletin külliyesiydi? AKP’ye üye olmazsak külliyeye gidemeyecek miyiz?” diye sordu.

AKP’de ‘Saray’ ödüllü üye kampanyası

ERDOĞAN ÇAY FIRLATMIŞTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz hafta selden etkilenen Giresun’da afet bölgesini havadan inceledi. Dereli ilçesine gelen Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’dan bilgi almıştı. Burada Erdoğan konuşmasının ardından otobüs üzerinden vatandaşa çay fırlatmış, paketlerden almak isteyen vatandaşlar arasında izdiham yaşanmıştı. Görüntüler sosyal medyada koronavirüs salgını nedeniyle eleştiriyle karşılanmıştı.

Bakan Koca, Giresun’daki görüntülerden vatandaşı sorumlu tuttu: Cumhurbaşkanımız gayret içinde