Erdoğan’dan sırası gelince aşı olan Kılıçdaroğlu’na: Hani sıran gelince olacaktın

Yayın tarihi: 8 Mart 2021 Pazartesi 4:58 pm - Güncelleme: 8 Mart 2021 Pazartesi 4:58 pm

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara’da gerçekleştirilen AK Parti Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi’nde konuştu. Erdoğan sırası geldiğine aşı olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na “Sıram gelirse aşı olacağım’ diyordun. Neden gidip aşı oldun” dedi.

Ankara Arena Spor Salonu’nda düzenlenen kongrede salon tamamen doldu.

Erdoğan konuşmasında AK Parti Kadın Kolları’na bugüne kadar yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ederken, “Kale içten fethedilir” dedi.

Erdoğan, tribünlerde açılan pankartlara dikkat çekerek, “Maşallah Van’ın, İzmir’in, Kocaeli’nin, Şanlıurfa’nın, Çanakkale’nin heyecanına bak. Sivas’a, Mersin’e, Antalya, Adıyaman’a, Kilis, İstanbul’a bak. Nereye bakarsan bak 81 vilayetimizin tamamına bak” dedi.

AKP’den bir ‘lebaleb’ kongre daha…

Erdoğan, “Hayatın diğer alanlarında olduğu gibi siyasette de kadını dışlayan, insanlığın yarısına değil aynı zamanda fıtrata da sırtını dönmüş olur” dedi.

Erdoğan sırası gelince aşı olan Kılıçdaroğlu’na da ‘Sıram gelirse aşı olacağım’ diyordun. Neden gidip aşı oldun” dedi.

“BU NE UTANMAZLIKTIR”

Kılıçdaroğlu’nun Çin’den gelen 1 milyon doz aşının aracı irma tarafından Sağlık Bakanlığı’na 12 milyon dolara fatura edildiği yönündeki iddiasına tepki gösteren Erdoğan, “Ey ana muhalefet partisinin başındaki adamcağız. Sen ne zamandan beri şu anda devletin aşıları parayla sattığını söylüyorsun. Bu ne utanmazlıktır ne vurdumduymazlıktır? ‘Sıram gelirse aşı olacağım’ diyordun. Neden gidip aşı oldun” dedi.

KILIÇDAROĞLU, SIRASI GELİNCE AŞI OLMUŞTU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AK Parti MYK üyelerine aşıda öncelik tanındığı iddiları üzerine kendisi ayrıcalık tanınsa da yararlanmayacağını ve sırası gelince aşı olacağını açıklamıştı. 10 Şubat itibariyle, 65-70 yaş üstü vatandaşlara aşılamanın başlaması üzerine Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu 12 Şubat tarihinde aşı olmuştu..