Erdoğan’dan Narin ile ilgili açıklama

Yayın tarihi: 8 Eylül 2024 Pazar 7:58 pm - Güncelleme: 8 Eylül 2024 Pazar 7:58 pm

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır’da cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran ile ilgili açıklama yaptı. Erdoğan, “Narin evladımızı bizden kopartanların hak ettikleri en ağır cezayı almaları için adli sürecin bizzat takipçisi olacağım” dedi.

Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe köyünde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın, 19 gün cansız bedenine ulaşıldı. AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Narin ile ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Erdoğan, mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde bu sabah na’şına ulaşılan Narin kızımıza Allah’tan rahmet niyaz ediyorum.

Canice, vahşice katledilen Narin’in acı haberi hepimizi derinden yaraladı; üzüntümüzün tarifi yok.

Narin kızımızın kayıp ihbarının alınmasından itibaren güvenlik güçlerimiz çok yoğun bir şekilde kendisine canlı ulaşmak için gayret gösterdiler. 19 gün boyunca süren aramalar neticesinde maalesef yüreklerimize su serpen bir haber alamadık.

Narin’i katledenlerin adalet önünde mutlaka hesap vermesini sağlayacağız.

Narin evladımızı bizden kopartanların hak ettikleri en ağır cezayı almaları için adli sürecin bizzat takipçisi olacağımın bilinmesini istiyorum.”

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır'da cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran ile ilgili açıklama yaptı. Erdoğan, “Narin evladımızı bizden kopartanların hak ettikleri en ağır cezayı almaları için adli sürecin bizzat takipçisi olacağım” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ