Erdoğan’dan kendi sözlerini tekrarlayan Özkoç’a: Böyle ahlaktan yoksun hakaretleri yapmaya yasalarımız müsaade etmez

Yayın tarihi: 6 Mart 2020 Cuma 6:55 pm - Güncelleme: 6 Mart 2020 Cuma 6:55 pm

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na ettiği hakaretlerin Engin Özkoç tarafından kendisine iade edilmesini ahlaktan yoksun olarak yorumladı.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya’daki temaslarının ardından yurda dönerken uçakta gazetecilerin soruları yanıtladı. Erdoğan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Kemal Kılıçdaroğlu için sarfettiği sözlerin aynısını kendisine söyleyen CHP’li Engin Özkoç’un Meclis’teki konuşmasıyla ilgili olarak şunları söyledi:

“CHP’deki ruh halini benim anlatmam doğru olur mu? Bunlar adeta deli dumrul misali felaket yaşıyorlar. Ve şu an itibarıyla, bu sabah gerek avukatım olsun gerek yargı olsun bu şahıs ile ilgili bu davaları açtılar. Yani dokunulmazlığının kaldırılmasına varıncaya kadar bu süreci takip edecekler.

‘AHLAKTAN YOKSUN HAKARETLER

Ben Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanıyım. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına kalkıp da bu tür edepten, ahlaktan yoksun, böyle akla hayale gelmeyecek hakaretleri yapmaya ne yasalarımız ne örfümüz ne adetimiz müsaade eder.”