Erdoğan’dan isteğini reddeden muhabire: ‘Dayağı yersin ha’

Yayın tarihi: 25 Aralık 2020 Cuma 8:40 pm - Güncelleme: 26 Aralık 2020 Cumartesi 1:41 am

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazının ardından yöresel ürün satan bir dükkana uğradı. Girdiği dükkanda alışveriş yapan Erdoğan, teklif ettiği pestili yemeyen NTV muhabirine “Dayağı yersin ha” dedi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Erdoğan, “Erdoğan, koronavirüs aşısıyla ilgili yaptığı açıklamada, ”Ben tıp mensubu değilim, benim alanım ekonomi. Ama ülkemin başkanıyım. Tabi başta kendi danışmanlarım doktor olarak profesör danışmanlarım var. Sağlık kurulum var, bunun yanında Bakan’ım var. Kendilerinden edindiğim bilgilere göre, Çin’den gelecek olan anlaşmamız 50 milyon. Ama ilk etapta 4.5 milyon gelecek. Tabi tüm bunları da belli bir takvim ki öncelikle sağlık elemanlarımız olmak üzere, bu aşılama sürecini başlatacağız. Aşı olacağımı yine bir cuma çıkışı açıklamıştım. Tüm vatandaşlarımı da bu hassasiyete davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Erdoğan’dan gazetecilere: Bununla beslenene covid movid bulaşmaz

“DAYAĞI YERSİN HA”

Erdoğan, yaptığı açıklamanın ardından yöresel ürünler satan bir dükkana gitti. Aldığı pestili basın mensuplarına ikram eden AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, pestil yemek istemediğini belirten NTV  muhabirine, “Dayağı yersin ha” dedi.