Erdoğan yarını işaret etti: Bedelini çok ağır ödeyecekler

Yayın tarihi: 11 Şubat 2020 Salı 3:03 pm - Güncelleme: 11 Şubat 2020 Salı 4:33 pm

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı bir ödül töreninde İdlib’deki gerilime ilişkin konuştu. İdlib’de yeni adımlar atacaklarını söyleyen Erdoğan, “Rejimi ciddi manada orada özellikle de İdlib’de misliyle belalarını buldular. Ama yetmez, daha devam edeceğiz” dedi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, ‘Yaşayan İnsan Hazineleri Ödül Töreni’nde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın satır başları söyle:

“Rabbim şehitlerimizi cennetiyle, cemaliyle müşerref eylesin. Sevgili habibine komşu eylesin. Şehitlerimizin ailelerine, yakınlarına ve aziz milletimizin her bir ferdine de sabırlar diliyorum.”

‘KARŞI CEVAPLARI EN GÜÇLÜ DÜZEYDE SURİYE TARAFINA VERDİK’

“Yarınki grup toplantısında Suriye meselesini ve bundan sonra atacağımız adımları; nitekim dün atmış olduğumuz üst düzey toplantıda gerekli karşı cevapları en güçlü düzeyde Suriye tarafına verdik.”

‘İDLİB’DE MİSLİYLE BELALARINI BULDULAR’

“Yarınki AK Parti Grup toplantısında İdlib’deki saldırı sonrası atılacak adımları açıklayacağım. Bunlar, bizim Mehmetlerimize saldırdıkça bedelini çok ama çok ağır ödeyecekler. Özellikle İdlib’de misliyle belalarını buldular. Ama yetmez, daha devam edecek.”

‘SANATÇILARI ÖTEKİLEŞTİRMEYEN YEPYENİ BİR TÜRKİYE’YE KAVUŞTUK’

“Nazım Hikmet’i hapiste çürütenler, Sabahattin Ali’yi katledenler tek parti döneminin jakobenleridir. Şiiri, müziği yasaklayan bir ülkeden sanatçıları ötekileştirmeyen yepyeni bir Türkiye’ye kavuştuk.”