Erdoğan’dan CHP Kurultayı yorumu! Hem Kılıçdaroğlu hem Özel’i hedef aldı

Yayın tarihi: 5 Kasım 2023 Pazar 3:28 pm - Güncelleme: 5 Kasım 2023 Pazar 3:28 pm

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP’de sona eren genel başkanlık seçimlerine ilişkin konuştu. Erdoğan hem yeni genel başkan Özgür Özel’i hem Kemal Kılıçdaroğlu’nu “Terör örgütleriyle beraberler” diyerek hedef aldı.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize’deki toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan açıklamasında, “Milletimize bir söz vermiştik. Artık bu ülkede hiçbir şey eskisi gibi olmayacak demiştik. Aradan geçen 21 yılın ardından artık bu ülkede hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını görmenin kıvancı içerisindeyiz. 5-10 sene önce buralar neydi? Şu anda ne olduğunu görüyorsunuz değil mi?” ifadelerini kullandı.

“BUNLARIN BİRBİRİNDEN FARKI VAR MI?”

CHP’nin 38. Olağan Kurultayı’ndan Özgür Özel’in partinin yeni genel başkanı seçilmesine ilişkin konuşan Erdoğan, “Bay bay Kemal kime bay bay dedi? Edirne’deki teröristbaşı Demirtaş’a bay bay dedi, Kavala’ya bay bay dedi? Peki kongreyi kazanan zat (Özgür Özel) kime selam verdi. O da aynı şekilde Selahattin Demirtaş’a selam verdi, Kavala’ya selam verdi. Al birini vur diğerine. Bunların birbirinden farkı var mı? Bunlar terör örgütleriyle beraber, omuz omuza yürüdüler. Zannettiler ki terör örgütlerini yanımıza alırsak biz bu ülkede seçim kazanırız… 12-13 seçim kaybettin. Hep Onlarla beraberdin. Kazanan (Özgür Özel), sen de onlarla beraberdin” dedi.

Rakipleri Özgür Özel’i sosyal medyadan tebrik etti