Erdoğan’dan Biden sorusuna ‘anlamsız’ yanıt

Yayın tarihi: 21 Eylül 2022 Çarşamba 9:08 am - Güncelleme: 21 Eylül 2022 Çarşamba 9:34 am

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Biden ile görüşmeyi diler miydiniz?” sorusuna, “Niye? O Biden ben de Erdoğan” yanıtını verdi. Erdoğan’ın kendisine soru sormak isteyen gazeteciye “Gel, ne diyeceksin, söyle” dediği anlar ise dikkatlerden kaçmadı.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York’taki Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nun gerçekleştiği binada beraberindeki heyetle yürürken, Reuters muhabiri Hümeyra Pamuk soru sormak istedi. Erdoğan gazeteciye “Gel, ne diyeceksin, söyle” dedikten sonra sorularını yanıtladı.

“O BIDEN, BEN ERDOĞAN”

Erdoğan, gazetecinin “Biden ile görüşecek misiniz?” sorusuna, “Resepsiyonuna katılacağım” cevabını verirken “Biden ile görüşmüş olmayı diler miydiniz?” sorusu üzerine “Niye?” diyen Erdoğan, hemen ardından “O Biden ben de Erdoğan” ifadesini kullandı.

Erdoğan, “Senatörlerle yaptığınız görüşmede F-16 konusunda nasıl bir izlenim edindiniz?” sorusuna ise “Olumlu konuştular” dedi. Pamuk’un “Onaylayacaklar mı, geçeceğini düşünüyor musunuz?” sorusuna da “Evet” karşılığını verdi.

ABD’de Yahudi örgütleriyle sıcak pozlar! Erdoğan ‘One munite’ çıkışına en sert tepkiyi gösteren Lauder ile ne konuştu?