Erdoğan’a teşekkür eden AKP’li isim, tepkiler sonrası ‘tweeti’ni sildi

Yayın tarihi: 3 Aralık 2019 Salı 2:59 pm - Güncelleme: 3 Aralık 2019 Salı 3:02 pm

Filtresiz termik santral tasarısına ‘Evet’ diyen AKP’li Milletvekili Habibe Öçal, tepkiler üzerine Erdoğan’a teşekkür ettiği tweet’ini sildi.

Termik santralların 2,5 yıl daha filtresiz çalışması için yasaya Meclis’te onay verdikten sonra AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın düzenlemeyi veto etmesine teşekkür eden AKP Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal, paylaşımını sildi.

Termik santralların filtresiz çalışması yasasına daha önce kabul oyu veren AKP’li Öçal, sildiği tweetinde şu ifadeleri kullanmıştı:

“Milletvekillerimizin çabalarını ve aziz milletimizin beklentilerini gözardı etmeyen Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan, önce insan diyerek Afşin-Elbistan termik santrallerinin bacalarına filtre takılmasını erteleyen düzenlemeyi veto etti.”

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AKP’li vekillerin kabul oyu verdiği yasayı veto etmesinin ardından AKP’li vekillerden teker teker teşekkür mesajları yağmıştı. AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Kahramanmaraş vekili Ahmet Özdemir ve Maraş vekillerinden Mehmet Cihat Sezal de Erdoğan’ın veto kararını sevinçle karşılayıp teşekkür mesajı yayınlamıştı.