Erdoğan’a ‘tel dolaplı’ gönderme: 2001’de böyle yaşıyorduk

Yayın tarihi: 22 Nisan 2020 Çarşamba 12:01 pm - Güncelleme: 22 Nisan 2020 Çarşamba 5:40 pm

Televizyoncu Zafer Arapkirli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla AKP dönemi öncesine göndermede bulundu. Arapkirli, AKP dönemi öncesinde espiri bir paylaşımla nasıl yaşadığımızı anlattı.

Haber spikeri Zafer Arapkirli, cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Başakşehir Şehir Hastanesi’de yaptığı konuşmaya atıfta bulunarak espirili bir paylaşım yaptı.Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, hastane açılışında “İktidara geldiğimizde doğru düzgün ambulans bile yoktu. Bugün en donanımlı filolara sahibiz” ifadelerini kullanmıştı.

Erdoğan 2018 de bir konuşmasında da “Türkiye’de 15 sene önce acaba evlerde biz fırın bulabiliyor muyduk? Acaba evlerde buzdolabı bulabiliyor muyduk?” demişti. Arapkirli, Erdoğan’ın sözlerine  ‘Hiç unutmam yıl 2001’ diyerek espirili bir paylaşımda bulundu.

“YIL 2001 ŞU TEL DOLAPTA SAKLIYORDUK YEMEKLERİ”

Arapkirli, paylaşımında  “HİÇ UNUTMAM Yıl 2001 Şu tel dolapta saklıyorduk yemekleri. Mevsimine göre, bazen birkaç saat ömrü olurdu. Günlük pişirir yerdik. Karpuzu arka bahçedeki kuyuya sarkıtıp soğuturduk. Buzu, çarşıda kalıptan kestirip alırdık. Sonra tabii Buzdolabı geldi memlekete. Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.


İngiliz gazetesinden vahim iddia: Ölüm sayısı açıklananın iki katından fazla

Bakan Akar, İngiliz mevkidaşı ile görüştü