Yandaşlar eleştirmişti! Erdoğan alkış eylemine katıldı

Yayın tarihi: 21 Mart 2020 Cumartesi 12:13 am - Güncelleme: 21 Mart 2020 Cumartesi 9:11 am

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan koronavirüs ile mücadelede emek veren tüm sağlık personeline alkışlarla destek verdi. Görüntüler  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaşıldı.

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan koronavirüs salgınına ilişkin paylaştığı mesajda, “Virüsün ülkemizde vatandaşlarımız arasında bulaşıcı etkisinin en az seviyede tutulması için gece gündüz çalışıyoruz. Koronavirüse karşı amansız bir mücadele içerisindeyiz. Bu virüs en çok yaşlıları ve kronik hastalığı bulunanları etkiliyor” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve dünyaya yayılan yeni tip koronavirüs salgını ile ilgili sosyal medya hesabından bir mesaj yayımladı.

YANDAŞLAR ELEŞTİRMİŞTİ

Yandaşlar, sağlık emekçilerinin alkışlanmasından da rahatsız oldu!

Haşmet Babaoğlu alkışlama eylemine ilişkin sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaşımlarda bulunmuş ve şu ifadeleri kullanmıştı:

Ben bu saat bilmem kaçta alkış vs. işlerini yutmam, katılmam da… bu kampanyaların nasıl kötüye kullanıldığını defalarca gördüm… gerekmedikçe dışarı çıkmayın, sağlık sistemini meşgul etmeyin, sağlıkçılara asıl destek budur… Bir takım pisliklerin bu alkış kampanyasını nasıl sevinçle karşıladığını da buradan görüyor, izliyorum..

Sağlık çalışanlarına destek amaçlı yapılan alkışlama eylemine tepki gösteren bir diğer isim olan Hasan Kaçan da şu ifadeleri kullanmıştı:

Fedakarca ter döken tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ederim. Alkış yapacağıma, bu musibet geçince gider ellerinden öperim.

ERDOĞAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINI ALKIŞLADI

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan koronavirüs ile mücadelede emek veren tüm sağlık personeline alkışlarla destek verdi. Söz konusu görüntüler  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaşıldı.

Erdoğan’ın salgına ilişkin mesajında şu ifadelere yer aldı:

– Virüsün ülkemizde vatandaşlarımız arasında bulaşıcı etkisinin en az seviyede tutulması için gece gündüz çalışıyoruz.

– Koronavirüse karşı amansız bir mücadele içerisindeyiz. Bu virüs en çok yaşlıları ve kronik hastalığı bulunanları etkiliyor.

– Hijyen kurallarına riayet etmeli, sosyal mesafeyi olabildiğince artırmalı, zorunda olmadıkça kesinlikle evden dışarı çıkmamalısınız.

– İbadetlerimizi evlerimizde eda etmeye, mümkün olduğunca ziyaretçi kabul etmemeye ve vaktimizi evlerimizde geçirmeye özen gösterelim.