Erdoğan, Ümit Özdağ’ı hedef aldı! “Bunlar daha iyi günleriniz”

Yayın tarihi: 25 Kasım 2022 Cuma 12:51 pm - Güncelleme: 25 Kasım 2022 Cuma 1:16 pm

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karkamış ziyareti üzerinden Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ‘ı hedef aldı. Erdoğan, “Mülteci kardeşlerimizle ilgili söz etmesiyle ‘milletim burada siyaset yapmayın’ diyerek kovdu. O da gidip bir dükkana sığındı. Daha durun, bunlar iyi günleriniz.” dedi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü programına katıldı. Burada gündeme dair açıklamalarda bulunan Erdoğan, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ı Karkamış ziyareti üzerinden hedef aldı.

“BUNLAR DAHA İYİ GÜNLERİNİZ”

PKK tarafından roketli saldırının gerçekleştirildiği Karkamış’a giden Özdağ’ın, çevredekiler tarafından protesto edilmesine değinen Erdoğan, “Karkamış’ta kalkmış orada mülteci kardeşlerimizle ilgili söz etmesiyle ‘milletim burada siyaset yapmayın’ diyerek kovdular. O da gidip bir dükkana sığındı. Daha durun, bunlar iyi günleriniz.” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ, PKK/YPG’li teröristler tarafından roketli terör saldırısının gerçekleştirildiği Gaziantep’in Karkamış ilçesini ziyaret etti. Burada açıklama yapan Özdağ, çevredekiler tarafından protesto edildi. Olay üzerine açıklama yapan Özdağ ise, “Buraya yolladığınız provokatörlerin yaptıklarının hiçbir geçerliliği yok. Süleyman’ın provokatörlerinin canı cehenneme” ifadelerini kullandı.

Karkamış ziyaretinde tepki gören Özdağ: Süleyman’ın provokatörlerinin canı cehenneme