Erdoğan Türk Tabipleri Birliği’ni hedef aldı

Yayın tarihi: 8 Ocak 2022 Cumartesi 5:03 pm - Güncelleme: 8 Ocak 2022 Cumartesi 5:03 pm

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Turkovac aşısı hakkında Türk Tabipleri Birliği (TTB) tarafından getirilen eleştirilere karşı verdiği yanıtta “Adamlar diyor ki ‘böyle bir şey yok’. Ya siz ne sahtekarsınız, ne yalancısınız! Madem biliyorsunuz da TTB olarak bugüne kadar bir eseriniz var mı?” ifadelerini kullandı.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karaman’da katıldığı toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Turkovac eleştirilerini hatırlatarak TTB’yi hedef alan Erdoğan, şunları söyledi:

“Yalansa yalan, dolansa dolan, hepsi bunlarda. Bunlarda bir de tabipler birliği var. Erciyes Üniversitesi büyük bir kadro ile Turkovac aşısını üretiyor, adamlar diyor ki ‘böyle bir şey yok’. Ya siz ne sahtekarsınız, ne yalancısınız! Madem biliyorsunuz da TTB olarak bugüne kadar bir eseriniz var mı! Yapana da hep taş koydunuz! Biz şehir hastanelerini yaptık, tarihinizde Bay Kemal’in Savaş Ay’ın programında gösterdiği gibi o rezil hastanelere biz vatandaşımızı mahkum etmedik. Siz tabipler birliği olarak o rezillikler zamanında hiç sesiniz çıkmadı! Bu sahtekarlar maalesef hastanelerde rehin alınan benim vatandaşımın haklarını bir gün savunmadı!”

Bir AKP’li daha çark etti