Erdoğan topu yine CHP’ye attı: Türkiye’nin en önemli sorunu muhalefetin duruşudur

Yayın tarihi: 7 Nisan 2021 Çarşamba 3:36 pm - Güncelleme: 7 Nisan 2021 Çarşamba 3:45 pm

AKP’li Cumhurbaşkanı  Erdoğan, AKP’nin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan Türkiye’deki en büyük sorunu muhalefetin duruşu olarak belirtirken amirallerin yayınladığı bildiriden dolayı da “Bunlar hepsi CHP merkezlidir. Yayınladığı ve içinde açık darbe tehdidi bulunan bildiriye onlardan daha sıkı sarılıyor” dedi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya’da düşen askeri gösteri uçağında şehit olan pilot ile ilgili, “Konya’da bizim Türk Yıldızları olarak tanıdığımız uçaklarımızdan bir tanesi, eğitim uçuşu esnasında maalesef düşüyor ve pilot yüzbaşımız da şehit oluyor. Allah’tan kendilerine rahmet diliyoruz. Hep birlikte gelin tüm şehitlerimizin ruhuna Fatiha okuyalım” ifadelerini kullandı

Erdoğan’ın konuşmasından satırbaşları şöyle: 

“Uluslararası alanda Türkiye’nin geldiği kabullenemeyenler var. Terör koridoru oluşturma projesinden vazgeçmeyenler var. İçeride siyasetini kendi ülkesinin felaketi üzerine kuranlar var. Proje partiler, proje kampanyalar üzerinden bizi yıpratmaya çalışanlar var. Ülkemizin içerideki ve dışarıdaki kazanımlarından asla vazgeçmeden, çok daha iyisi, çok daha hayırlısı için sıkı bir şekilde çalışıyoruz”

“BİR YAZ DÖNEMİNİ DAHA KAÇIRABİLİRİZ”

“Biz ramazan ayındaki tedbirlerimizi vaka sayılarımızı birkaç bine düşürebilirsek, yaz aylarındaki ticari hareketliliği yakalayabiliriz. Aksi takdirde bir yaz sezonunu daha kaçırmakla kalmayacak, pek çok alanda ciddi sıkıntılar yaşayacağız. Tuttuğumuz oruçlar, kıldığımız namazlar ruhumuzu zenginleştirirken, tedbirlere riayet ederek salgının boynunu da Allah’ın izniyle kıracağız”

” ‘Sabreden zafere ulaşır’ diyerek her birimiz kendi alanımızda üzerimize düşenleri yerine getireceğiz”

“EN ÖNEMLİ SORUN MUHALEFET”

“Türkiye’nin en önemli sorunu, muhalefetin duruşundaki bozukluktur. CHP’nin başındaki zat yarısı yalan, yarısı yanlış olduğu halde atomu parçalamanın formülünü bulmuş edasıyla sürekli konuşuyor. Aynı yanlışı tekrar ediyor. Karşımızda öyle şekilsiz bir malzeme var ki, neresini düzelteceğimizi bilmiyoruz. Bu zat son dönemde bol keseden vaatler sıralamaya başladı”

“İşte geçtiğimiz günlerde bir grup emekli amiralin ve emekli büyükelçilerin ve yine emekli milletvekilleri… Bunlar hepsi CHP merkezlidir. Yayınladığı ve içinde açık darbe tehdidi bulunan bildiriye onlardan daha sıkı sarılıyor. İnsan bir defa şirazeden çıktı mı kendini nerede bulacağı belli olmuyor.”