Erdoğan salondan şikayetçi oldu: Kongreye geldik, yine basit bir düğün salonunda yaptık

Yayın tarihi: 30 Ocak 2022 Pazar 10:59 am - Güncelleme: 30 Ocak 2022 Pazar 11:01 am

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun’da katıldığı AKP İl Toplantısı’nın yapıldığı salonunu beğenmeyerek, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’nu yanına çağırdı. Erdoğan, “Kongreye geldik, basit bir düğün salonunda yaptık yine. AK Parti’yi, bizi böyle yerlere sıkıştırmayın.” dedi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun’a yaptığı ziyarette AKP İl Başkanlığı’nın Danışma Meclisi Toplantısı’nın yapıldığı salonu beğenmedi. Bunun üzerine Bakan Mehmet Kasapoğlu ve AKP İl Başkanı’nı sahneye çağırarak konuyla ilgili eleştirilerini dile getirdi.

“BAŞKA BİR YER BULAMADIK MI?”

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’nu yanına çağıran Erdoğan, “Mehmet, yani biz bu Giresun’da maalesef buranın dışında hiçbir yer bulamadık mı? Ufacık salonlar. Giresun’un gençlerine bu yer yetmez”  dedi. Kürsüden de tepkisine devam eden Erdoğan şunları dile getirdi:

“Bugün 3 bin 500 kişilik salon bitti. Öyle bir salonun bittiği yerde böyle bir yerde bu toplantı yapılmaz. Öyle bir yer açıyoruz gelip böyle bir yerde toplantı yapıyoruz, bu olmaz. Başka eksikler varsa o da giderilirdi ve bu toplantı 3 bin 500 kişilik salonda yapılmalıydı. Kongreye geldik, basit bir düğün salonunda yaptık yine. İşte 500-700 kişilik bir salon. AK Parti’yi, bizi böyle yerlere sıkıştırmayın. İnşallah bunun rövanşını yaz başlarında bu büyük salonda yapmamız lazım. İşin hakkını vermemiz gerekiyor. ”