Erdoğan isim vermeden sahip çıktı, Hafize Gaye Erkan protokolde yer aldı

Yayın tarihi: 24 Ocak 2024 Çarşamba 4:15 pm - Güncelleme: 24 Ocak 2024 Çarşamba 6:42 pm

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan pek çok iddiayla gündemde olan Merkez Bankası Başkanı Gaye Erkan‘a destek verdi. Erkan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi’nin Erdoğan’la görüşmesinde protokolde yerini aldı.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ankara’daki ilçe belediye başkan adaylarını açıkladığı lansman toplantısında yaptığı konuşmada, son dönemde hakkındaki iddialarla gündemde olan Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’a destek verdi.

AKP’nin Ankara adayları açıklandı! MHP’ye beş ilçe

‘AKLA ZİYAN DEDİKODULAR…’

Erdoğan’ın konuşması sırasında “Merkez Bankası rezervlerimiz 145,5 milyar dolarla rekor mu kırdı, bunlar hemen harekete geçiyor. Akla ziyan dedikodularla ekonomide binbir güçlükle temin ettiğimiz güven iklimini bozacak kampanyalar başlatıyorlar” ifadelerini kullanması dikkat çekti.

Erdoğan sözlerine “Tüm umutlarını ülkemizin tökezlemesine bağlayanları, daha önce olduğu gibi yine hüsrana uğratmakta kararlıyız. Dedikodular üzerinden bir bardak suda fırtına koparmaya çalışan fitne tüccarlarını kesinlikle umursamıyoruz” diye devam etti.

PROTOKOLDE YER ALDI

Erdoğan, Ankara adaylarının tanıtım töreni sonrası İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi karşılamaya gitti. Protokolde Merkez Bankası Başkanı Gaye Erkan da yer aldı.

Reisi’nin Erkan’ın elini sıkmaması da dikkat çekti.

Saray’dan ‘Erdoğan-Hafize Gaye Erkan görüşmesi’ iddiasına yalanlama

 

Kaynak: TELE1