Erdoğan, prompterın gazabına uğradı: İnsanlarımızın canı hiçbir şeyden daha kıymetli değildir

Yayın tarihi: 4 Kasım 2020 Çarşamba 12:08 pm - Güncelleme: 4 Kasım 2020 Çarşamba 12:08 pm

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısının ardından dün akşam açıklamalarda bulundu. Restoran ve lokanta gibi toplu hizmet veren işletmelerin 22.00’da kapatılacağı açıklandı. Erdoğan, açıklamaları yaparken prompterın gazabına uğradı. Erdoğan, “İnsanlarımızın canı hiçbir şeyden daha kıymetli değildir” ifadesinde bulundu.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan’ın konuşmasında İzmir’de meydana gelen 6.9 büyüklüğündeki deprem ve yeni tip koronavirüs pandemisine ilişkin başlıklar dikkat çekti. İzmir’deki deprem sırasında eşyalarını kurtaramayanlara 30 bin lira eşya yardımı yapılacağını söyleyen Erdoğan depremde evi hasar gören ev sahiplerine de 13 bin lira taşınma yardımı yapılacağını duyurdu.

Promptersız konuşamıyor: Geri al, geri al

ERDOĞAN TEPKİ ÇEKTİ

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısının ardından dün akşam açıklamalarda bulundu. Erdoğan, açıklamaları yaparken prompterda yazan yazının azizliğine uğradı. Erdoğan, “İnsanlarımızın canı hiçbir şeyden daha kıymetli değildir” sözleriyle tepki çekti.

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan: Toplu alanlarda hizmet 22.00’da sona erecek

“İZMİR’DE 530 HASARLI BİNA TESPİT EDİLDİ”

“Yapılan tespitlere göre İzmir’de çeşitli derecelerde yıkılmış ve hasarlı 530 bina, Manisa’da 16 bina bulunuyor. En çok hasar Bayraklı’dayken onu Bornova takip ediyor. Depremlerin önüne elbette geçemeyiz ama felaketlerin önüne geçmek için alacağımız tedbirler vardır. Bu çerçevede binalarımızı sağlama almak mecburiyetindeyiz. Önümüzdeki 5 yıllık dönemde acil olarak 1.5 milyon konutun dönüşümünü hedefliyoruz. Bu yıl 100 bin konut hedefine ulaştık. Bu sadece devletin konut üretimiyle gerçekleşecek bir konu değildir vatandaşımızdan gayret bekliyorum.”