Çok tartışılacak iddia! Erdoğan, Nebati’ye konuşmayı yasakladı!
2 Nisan 2022 Cumartesi

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati’ye ‘Bürokrasiyi alaşağı ederiz” açıklaması nedeniyle ‘konuşma yasağı’ koyduğu öne sürüldü.
Eski Ziraat Bankası Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşcu, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’ye “konuşma yasağı” getirildiğini iddia etti
Babuşcu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanı’nın, son dönemde yaptığı skandal açıklamalarla eleştirilerin odağı haline gelen Bakan Nebati’ye ‘konuşma’ yasağı koyduğu ileri sürüldü. Erdoğan’ın Nebati’yi sert bir şekilde uyardığı ve basına açıklama yapmamasını ve toplantılarda konuşmamasını istediği iddia edildi” ifadelerine yer verdi.
Babusçu ayrıca Hazine ve Maliye Bakanı olarak atanmasının üzerinden dört ay geçmesine rağmen Nebati’nin, hissedarı olduğu şirkette görev almaya devam ettiğini ifade etti. Babusçu’ya göre BM Mağazacılık A.Ş.’de hissedar olan Nebati aynı zamanda Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı görevinde.
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci de, Nureddin Nebati’nin Nisan ya da Mayıs ayında görevden alınacağını iddia etmişti.
Nebati: Arkamızda Cumhurbaşkanı var bürokrasiyi alaşağı ederiz
Benzer Haberler
Faik Öztrak: Üniversiteli işsiz sayısı 1 milyonun üzerinde
20/05/2022 14:53
Ali Mahir Başarır’dan AKP’ye: Grubunun başkanını, BAE’yi üzmemek için azlediyorsun, yazıklar olsun sana!
20/05/2022 11:34
Erdoğan’ın NATO itirazı seçim hamlesi mi?
20/05/2022 10:47
CHP Genel Başkan Yardımcısı: Erdoğan’ın açıklaması nabza göre tavır değiştirme siyaseti
20/05/2022 10:37
Finlandiya ve İsveç liderlerini ağırlayan Biden, Erdoğan’la görüşmeyecek
20/05/2022 9:27
Erdoğan Cahit Özkan ve Emin Akbaşoğlu’nu fırçaladı
20/05/2022 9:02