Erdoğan Muş Valisi’nin konuşmasını kesti!

Yayın tarihi: 11 Ağustos 2022 Perşembe 4:48 pm - Güncelleme: 11 Ağustos 2022 Perşembe 4:49 pm

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 34 hidroelektrik santralinin açılış töreninde Muş Valisi İlker Gündüzöz’ün konuşmasını keserek barajın görüntülerinin gösterilmesini istedi. Görüntülerin gösterilmesinden sonra Erdoğan “Herhalde konuşmaktan çok bunlar daha güzel değil mi? İşte bu ovalar kupkuruydu ama bakın şimdi Sultan Alparslan-2 Barajı’yla artık bambaşka oldu. Su hayattır be, su medeniyettir” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde DSİ tarafından yapımı tamamlanan 34 hidroelektrik santralinin açılış töreninde konuştu. Açılış töreni için Muş Alparslan-2 Barajı ve Eskişehir Gürsöğüt-1 Barajı’na çevrimiçi bağlanıldı.

Açılış konuşmasının ardından Erdoğan, açılış için ilk olarak Muş’taki Alparslan-2 Barajı’na bağlandı. Muş Valisi İlker Gündüzöz, barajla ilgili konuşurken Erdoğan konuşmasını “Sayın Valim” uyarısıyla kesti. Valinin konuşmasını kesen Erdoğan, açılışı yapılan Alparslan-2 Barajı’nın gösterilmesini istedi.

Görüntülerin gösterilmesinin ardından Erdoğan “Herhalde konuşmaktan çok bunlar daha güzel değil mi? İşte bu ovalar kupkuruydu ama bakın şimdi Sultan Alparslan-2 Barajı’yla artık bambaşka oldu. Su hayattır be, su medeniyettir. İşte burada bunu görüyoruz. Vali bey buyur bakalım. Şu anda kurdela elinizde, arkadaşlar yanınızda buyurun” dedi.
Kurdela kesiminin ardından Erdoğan, “Hayırlı olsun” temennisinde bulundu.

Erdoğan: Bize karşı yol yürüyen kaybeder