Erdoğan ‘manda yoğurtlu şifa tarifi’ni hatırlattı: Çatalca bu işte çok mahirmiş…

Yayın tarihi: 6 Mayıs 2022 Cuma 3:30 pm - Güncelleme: 6 Mayıs 2022 Cuma 3:50 pm

‘Manda yoğurtlu şifa karışımı’ tavsiyesi günlerce konuşulan Erdoğan, mandalarıyla ünlü Çatalca’yı ziyaret etti. ‘İlçede manda kalmadığını söyleyen’ Erdoğan “Lider bir şey söylediği zaman arkadan bu işi takibi başlar” dedi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile birlikte Çatalca Belediyesi’ni ziyaret etti.

Geçen mart ayında çiftçilerin karşısına geçip “manda yoğurtlu, kestane ballı tarif vermesi ve şifa için herkese tavsiye etmesi” günlerce konuşulan Erdoğan, bugün de o sözlerini hatırlattı ve şunları dedi:

“Bu yaz inşallah karayolları ile birlikte çok ciddi bir asfaltlama çalışmasına girilecek. Artık böyle çukur, çamur olan bir Çatalca olmayacak. Çatalca’yı da daha güzel bir hale yollarıyla getirmiş olacağız. Ulaştırma Bakanım gerekli bu noktada teminatı verdi. İstiyoruz ki Çatalca şanına yakışır hale gelsin.

Erdoğan yoğurdunu tavsiye etti ama ülkede manda yok!

‘ÇATALCA BU KONUDA ÇOK MAHİRMİŞ’

Tokat’ta bir mandadan bahsettik, Çatalca’da manda kalmadı neredeyse. Çatalca bu konuda da çok mahirmiş. Manda kaymağı, manda sütü adeta marka. Temennimiz odur ki lider bir şey söylediği zaman arkadan takibi başlar. Millet de gücü kuvveti toplar. Çatalcamız bundan sonra alt ve üst yapısıyla çok daha farklı bir gücü yakalayacak.”

Öte yandan Erdoğan’ın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasındaki gerilime değinmemesi de dikkat çekti.

Sabah yazarı ‘manda yoğurdu’na tavuk döner örneğini verdi