MHP’de Bahçeli’yi kızdıracak hamleler gelmeye devam ediyor!

Yayın tarihi: 13 Aralık 2019 Cuma 7:28 pm - Güncelleme: 13 Aralık 2019 Cuma 7:46 pm

MHP’li isimlerden Devlet Bahçeli’yi kızdıracak çıkışlar gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde, MHP MYK’da İbrahim Çiftçi Erdoğan’ı eleştirmişti.  Şimdi de Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, ‘’Polis, bekçi, çaycı, çorbacı FETÖ’cüler hakkında soruşturma açıldı ama ne hikmetse FETÖ’cü bir siyasetçi hakkında soruşturma yok!’’ diyerek Saray’ı hedef aldı.

MHP’den AKP iktidarına FETÖ ile mücadele eleştirisi geldi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, ‘’Polis, bekçi, çaycı, çorbacı FETÖ’cüler hakkında soruşturma açıldı ama ne hikmetse FETÖ’cü bir siyasetçi hakkında soruşturma yok’’ dedi.

MHP’de deprem! İl başkanı görevden alındı…

TBMM’de ele alınan Anayasa Mahkemesi ve Sayıştay bütçeleri üzerinde konusan Yıldız, şimdiye kadar FETÖ bağlantılı 3 bin 900 hakim-savcının meslekten ihraç edildiğini, ancak bu kişilerin verdiği kararların geçerli sayılarak infaz ve icra edildiğini de söyledi. Yıldız, şu eleştiriyi yaptı:

“ÇAYCI ÇORBACI VAR AMA”

“FETÖ’yle mücadelede iki eksik var. Biri, FETÖ’cü hâkimlerin verdiği kararlar yeniden gözden geçirilmeli. İkincisi de polis, bekçi çaycı, çorbacıda olan FETÖ’cüler hakkında soruşturma açılmış, takip yapılmış ancak ne hikmetse FETÖ’cü bir siyasetçi hakkında soruşturma yapılmamış. Elbette her kuruma sirayet eden bu hainler siyasette de vardır, behemehâl temizlenmelidir.”

Geçtiğimiz günlerde, MHP MYK ise İbrahim Çiftçi Şehir Üniversitesi ile ilgili tartışmalarda Twitter hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı sert şekilde eleştiren paylaşımlarda bulunmuş, ancak sonradan paylaşımlarını kaldırmıştı. ‘Sil’ talimatının Genel Merkez’den geldiği iddia ediliyordu.

 

MHP’de rüşvet skandalının görüntüleri ortaya çıktı