Erdoğan Katar dönüşü de Akşener’e mesaj verdi

Yayın tarihi: 21 Kasım 2022 Pazartesi 1:15 pm - Güncelleme: 21 Kasım 2022 Pazartesi 5:54 pm

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e ‘masayı terk et’ çağrısı yapan AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan bir hamle daha geldi. Erdoğan Katar dönüşünde yeniden Akşener’e seslendi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar’a götürdüğü gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan’ın Akşener’in yanıtını değerlendirmesi ise dikkat çekti.

“Temenni ederiz ki gerek bu masayı terk etmek, gerekse milli ve yerli bir duruş sergilemek üzere konumunu yeniden gözden geçirir” çağrısına İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in verdiği, “Milletimizin geleceğinin heba edildiği bir kumar masasında olmayız” yanıtı hakkında konuşan Erdoğan, “Bu olacak iş mi? Sayın Akşener’in kendisini ve yanındakileri bir gözden geçirmesinde fayda var” ifadelerini kullandı.

PENÇE-KILIÇ HAVA OPERASYONU HAKKINDA “BEDELİNİ ÖDETİRİZ” AÇIKLAMASI

Pençe-Kılıç hava harekatı hakkında konuşan Erdoğan, “Daha önce de söylediğimiz gibi, eğer ülkemize, topraklarımıza birileri rahatsızlık veriyorsa bunlara biz bedelini ödetiriz” dedi.
İstiklal Caddesi saldırısına ilişkin İçişleri Bakanlığı’na yönelen eleştirilere tepki gösteren Erdoğan, “muhalefetin İçişleri Bakanlığımızı yermesi, ‘Sizin bunlardan haberiniz yok muydu?’ gibi ifadelerle eleştirilmesi tam bir garabet” ifadelerini kullandı.

SİSİ İLE GÖRÜŞME: YENİDEN NİYE BAŞLAMASIN?

Erdoğan, Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah Es-Sisi ile görüşüp tokalaşması hakkında da konuştu. Daha önceki sert açıklamalarına dair hiçbir soru gelmeyen Erdoğan, Sisi ile görüşmesi hakkında, “Yeniden niye olmasın, yeniden niye başlamasın? Bunların sinyalini verdik” dedi.

Erdoğan Sisi ile görüştü, Çavuşoğlu’nun CHP’yi hedef aldığı tweet gündeme geldi