Erdoğan ile İmamoğlu bir araya geliyor… Ödül verecek

Yayın tarihi: 14 Ocak 2020 Salı 4:44 pm - Güncelleme: 14 Ocak 2020 Salı 4:50 pm

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açılışını yapması beklenen, ‘Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi’ne İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da katılacak. İmamoğlu’nun “Navigasyon Verileri İle Trafik Işıklarının Uyumu Projesi” ödülünün Erdoğan tarafından verileceği kulislerde konuşulan bilgiler arasında.

Cumhurbaşkanlığı tarafından, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı işbirliğiyle 15-16 Ocak tarihleri arasında Ankara’da yapılacak ‘Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi’ne Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra Kanal İstanbul projesinde hedef aldığı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da katılacak.

AÇILIŞ KONUŞMASINI ERDOĞAN’IN YAPACAĞI ETKİNLİKTE İMAMOĞLU DA KONUŞACAK

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun sık sık randevu talebinde bulunduğu Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kongrenin yarın yapılacak açılışında konuşma yapması bekleniyor. Kongrenin ‘Yenilikçi Yerel Politikalarla Dönüşen Şehirlerimiz’ başlıklı oturumunun konuşmacıları arasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’de yer alıyor.

ERDOĞAN-İMAMOĞLU GÖRÜŞMESİ OLACAK MI?

Sözcü’den Özlem Güvemli’nin aktardığı bilgiye göre etkinlikte, İBB Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, Elektronik Sistemler Müdürlüğü’nün yürüttüğü ‘Navigasyon Verileri İle Trafik Işıklarının Uyumu Projesi’ne verilecek ödülü Ekrem İmamoğlu alacak.

Ekrem İmamoğlu’na ödülü AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından verileceği kulislerde konuşulurken, Erdoğan-İmamoğlu görüşmenin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği ise merak konusu.