Erdoğan ile görüşen Akşener’den açıklama

Yayın tarihi: 28 Şubat 2020 Cuma 10:47 am - Güncelleme: 28 Şubat 2020 Cuma 10:54 am

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İdlib’de Türkiye askerlerine yönelik hava saldırısıyla ilgili AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğünü açıklayarak, “Sayın Cumhurbaşkanıyla bir görüşme yaptım, ben aradım ve sadece bilgi aldım paylaşmam doğru olmaz” dedi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İdlib’de 33 askerin hayatını kaybetmesinin ardından kurmaylarıyla toplanmak üzere Balıkesir’deki programını iptal ederek Genel Merkez’e geldi.

İdlib’de hava saldırısı : 33 Şehit

Genel Merkez’e gelişinde gazetecilere kısa bir açıklama yapan Akşener, “Arkadaşlarım burada, oturup bilgilerimizi birleştirip bir toplantı yapacağız. Milletimizin başı sağ olsun. Şu anda hala orada bulunan Mehmetçiğimizin ayağına taş değmesin, şehitlerimizin mekânı cennet, inşallah Peygamber efendimize komşu olsunlar” dedi.

İdlib’deki 33 şehidin ardından Rusya’dan ilk açıklama: Türk askerleri olmaması gereken bölgede vuruldu

Bir gazetecinin CHP’den Meclis’te bir kapalı oturum yapılması teklifi geldiğine parti olarak ne diyorsunuz sorusuna Akşener, olmasında fayda olduğu yanıtını verdi.

Akşener, Cumhurbaşkanıyla görüşmesi sonrasında saldırıyla ilgili hangi bilgiye sahip olduğu sorusuna “Sayın Cumhurbaşkanıyla bir görüşme yaptım, ben aradım ve sadece bilgi aldım paylaşmam doğru olmaz” dedi.

Meral Akşener’den CHP’nin kapalı oturum teklifine yanıt!

Akşener daha sonra, Genel Merkez makam odasında kurmaylarıyla toplantıya geçti.