Erdoğan Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü’ne Tamer Karadağlı’yı atadı

Yayın tarihi: 11 Ağustos 2023 Cuma 12:19 am - Güncelleme: 11 Ağustos 2023 Cuma 12:49 am

Cumhurbaşkanlığı atama kararları AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete‘de yayımlandı. AFAD Başkanlığı’na Okay Memiş atanırken, Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü’ne ise Tamer Karadağlı atandı.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yeni atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Karara göre, yeni AFAD Başkanı Okay Memiş olurken Devlet Tiyatroalrı Genel Müdürü ise oyuncu Tamer Karadağlı oldu.

Ayrıca, SGK Başkanlığı’na Raci Kaya, İŞKUR Genel Müdürlüğü’ne Samet Güneş, Karayolları Genel Müdürlüğü’ne Ahmet Gülşen getirildi.

TOKİ Başkanlığı’na ise Ömer Bulut yeniden atandı.

NİHAL YALÇIN’LA TARTIŞMASI GÜNDEM OLMUŞTU

Karadağlı’nın oyuncu Nihal Yalçın ile yaşadığı polemik bir döneme damga vurmuştu. Yalçın, Altın Portakal Ödül Töreni’nde konuşması yaparken Tamer Karadağlı’nın araya girip ödülü uzatmasına “Sus mu dediniz?” diyerek tepki göstermişti. Karadağlı’nın hareketi ve mimikleri sosyal medyada tepki toplarken, Nihal Yalçın ise “Lütfen Tamer’ in önüme geçmesine izin vermeyin! Bu gece benim gecem!” ifadeleriyle Twitter üzerinden paylaşım yapmıştı. Yalçın ödül konuşmasını “İstanbul Sözleşmesi’nden vazgeçmeyelim” diyerek sonlandırmıştı.

Resmi Gazete’de yayımlanan kararla 57 ilin valisi değişti!