Erdoğan’dan çözüm bekleyen Rizelilere: Çayı makinelerle tarıyorsunuz pek hayra alamet değil

Yayın tarihi: 26 Temmuz 2024 Cuma 10:38 pm - Güncelleme: 26 Temmuz 2024 Cuma 10:55 pm

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan memleketi Rize’de yaptığı konuşmada cay üreticisinin sorunlarına kulak tıkadı. Yurttaşlara seslenen Erdoğan çay üreticilerinin makine kullanmasına değinerek, “Bu zaten pek hayra alamet değil. Nereden nereye geldik?” dedi

Çay üreticileri yaş çal alımında uygulanan kotanın kaldırılmasını talep ederken AKP’li Cumhurbaşkanı bu taleplere kulaklarını tıkadı. Rize’de yurttaşlara seslenen Erdoğan, “Çayı makinelerle tarıyorsunuz diye duyuyorum. Bu pek hayra alamet değil” dedi.

Erdoğan konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Şu anda hava güzel ama gelen raporlara bakılırsa pazar günü çok yağmur var diyorlar. Zaten buranın bereketi. Her zaman bu bereket oldu ve olacak.

Çay nasıl çay? Fakat şimdi artık makineler ile tarıyorsunuz diye duyuyorum. Öyle değil mi? Bu zaten pek hayra alamet değil. Nereden nereye geldik? Şimdi makinayla çayı tarıyoruz. Ben anlamam, siz anlıyorsunuz bu işlerden. Tabii benim hemşerilerim kendine yakışanı yapar”

Erdoğan’ın memleketinde Çaykur protestosu! Üretici mahsulü ateşe verdi

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan memleketi Rize’de yaptığı konuşmada cay üreticisinin makine kullanmasına, “Bu zaten pek hayra alamet değil. Nereden nereye geldik?” dedi

Kaynak: TELE1