Erdoğan cami avlusunda muhalefeti yuhalayanlara destek verdi

Yayın tarihi: 21 Nisan 2023 Cuma 4:28 pm - Güncelleme: 21 Nisan 2023 Cuma 4:28 pm

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan restorasyonu tamamlanan Sultan Ahmet Camii açılışında muhalefeti yuhalayanlara destek verdi. Erdoğan, “Yuh yetmez siyasi mevta haline getirmek lazım” dedi.

Türkiye 14 Mayıs’ta düzenlenecek Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerine kilitlenirken anketlerdeki erimeyi gören AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hizbullah’ı terör örgütü olarak tanımayan HÜDA PAR ve 6284 sayılı Alinenin Korunması ve Kadına Şiddetin Önlenmesi yasayı kaldırmak isteyen Yeniden Refah Partisi ile ülke tarihinin en karanlık ittifakını kurdu.

Ramazan Bayramı’nın birinci gününde Millet İttifakı tüm bileşenleriyle deprem bölgesinde yurttaşlarla buluşurken AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan restorasyonu tamamlanan Sultanahmet Camii’nde konuştu.

MUHALEFETİ YUHALATTI

Camii avlusunda toplanan vatandaşlara seslenen Erdoğan,  muhalefet için, ” ‘Gelince Diyanet İşleri Başkanlığı’nı kaldıracağız” diyor.” iddiasında bulundu. Erdoğanın sözlerinden sonra camii avlusunda toplanan kalabalık muhalefeti yuhaladı. Bunun üzerine Erdoğan, “Yuh yetmez. 14 Mayıs’ta bunları siyasi mevta haline getireceğiz” ifadelerini kullandı.