Erdoğan bu kez Ankara Büyükşehir’i hedef aldı: Aynısı orada da var

Yayın tarihi: 8 Ocak 2022 Cumartesi 6:07 pm - Güncelleme: 8 Ocak 2022 Cumartesi 6:29 pm

Türk Tabipler Birliği’ne yüklenen AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediyesi ve diğer CHP’li belediyeleri hedef aldı. 

Karaman’da düzenlenen toplu açılış töreninde konuşan AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Tabipler Birliği’nin Turcovac aşısının güvenilir olmadığı yönündeki açıklamasına tepki gösterdi.

“Erciyes Üniversitesi büyük bir kadro ile Turkovac aşısını yapıyor, icat ediyor. Adamlar diyor ki; böyle bir şey yok! Siz ne sahtekarsınız ya! Ne yalancısınız ya!” diyen Cumhurbaşkanı, ‘terör teftişi’ başlatılan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iddiasını bu kez Ankara ve diğer muhalefet belediyeleri için tekrarladı.

Erdoğan’ın konuşmasından başlıklar şöyle:

“REZİLLİKLER OLURKEN HİÇ SESİNİZ ÇIKMADI”

Erciyes Üniversitesi büyük bir kadro ile Turkovac aşısını yapıyor, icat ediyor. Adamlar diyor ki; böyle bir şey yok! Siz ne sahtekarsınız ya! Ne yalancısınız ya! Madem biliyorsunuz da Tabipler Birliği olarak bugüne kadar bir eseriniz var mı? Yok! Ama yapana da hep taş koydunuz! Sahtekarlar! Şehir hastanelerini yaptık, eğitim araştırma hastanelerini yaptık. Tarihinizde Bay Kemal’in Savaş Ay’ın programında gösterdiği gibi o rezil hastanelere biz vatandaşımızı mahkum etmedik. Siz Tabipler Birliği olarak o rezilliklerin olduğu zamanda hiç sesiniz çıkmadı. Bu sahtekarlar bu cambazlar maalesef hastanelerde rehin alınan vatandaşımın haklarını bir gün savunmadı. Biz o dönemleri de yaşadık. O mücadeleyi verdik. Şu anda bu şehir hastanelerinin benzeri sizin geçmişinizde sizin tarihinizde var mı? Ya bunları AK Parti olarak biz yaptık. Çünkü benim vatandaşıma bunla yakışır da o yüzden. 2023’ün müjdesini verirken bu kirli zihniyeti de tarihin tozlu raflarına göndereceğiz.

“AYNISI ANKARA’DA, BAŞKA YERLERDE”

İstanbul’da CHP belediyesi, anlaşma yapmışlar. Terör örgütü aparatı olarak bunlar istihdam ediliyor. Aynısı Ankara’da, başka yerlerde. Sinsi oyunlarını deşifre edeceğiz. 20 Aralık’ta bunların ayaklarını kestik mi? Bir anda döviz aşağı inmeye başladı mı? Siz yanımızda olduğunuz müddetçe durmak yok, yola devam diyoruz. Bu kirli senaryoya figüranlık yapanların, yeminli Türkiye düşmanlarının değirmenlerine su taşıyanların bu süreçteki çirkinliğini sizlerin takdirine bırakıyorum. 20 Aralık bir dönüm noktası oldu. Hayata geçirdiğimiz uygulamalarla bu oyunu da bozduk. Yükselen enflasyonda vatandaşımızın canının yandığını da biliyoruz. Kurdaki müsilaj gibi enflasyondaki müsilajı da ortadan kaldıracağız. Fahiş fiyat artışlarında gözlerinin yaşına da bakmayacağız.”

KILIÇDAROĞLU’NU HEDEF ALDI: O BİRİLERİNİ HAVLATIYOR…

Erdoğan, AKP Karaman İl Danışma Meclisi Toplantısı’ndaki açıklamalarının hedefinde ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu var. Diyanet üzerinden Kılıçdaroğlu’na yüklenen Erdoğan, şunları söyledi:

Şu CHP’nin malum tiplerinin konuşmalarına bakmayın. Onların dinden Diyanet’ten nasibi yok. Bay Kemal, kalkıp da yanındaki o malum tiplerin söyledikleri karşısında herhangi bir şey söylüyor mu? Söylemiyor. Çünkü onun cinsi de cibilliyeti de o. O birilerini havlatıyor kendisi de arkadan izliyor. Bay Kemal biz bunları yutmayız, eğer sıkıysa çık bu havlayanları sustur.

Bu ülkede bizim dinimize, diyanetimize saldıracak olanların haddini de hesabını da biz bildiririz ve sorarız. Sizin sokak teröristlerinden ne farkınız var? Onları getirip konuşturtuyorsun sen de arkadan izliyorsun. Bizim bunu yutacağımızı mı zannediyorsun? Benim tanıdığım bu millet 2023’te dinimize, diyanetimize saldıranlara hesabını soracaktır.”