Erdoğan’dan yeni parti iddialarına yanıt: Bizim trenden inip, başka trene biniyorlar

Yayın tarihi: 25 Şubat 2019 Pazartesi 3:26 pm - Güncelleme: 25 Şubat 2019 Pazartesi 4:41 pm

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bazı yola beraber çıktığımız arkadaşlarımız yola çıkarken onlara makam mevki verirken her şey iyi güzeldi ama öyle anlar geldi ki, ‘Gel biraz da sen dinlen buraya bir başkasını koyalım’ dediğimizde bakıyorsunuz ki bizim trenden inip başka bir trene biniyorlar. Bu kader birliği değildir bu dava birliği değildir. Bugün bize ihanet edenler yarın da gittiklere yere ihanet edeceklerdir” dedi.

Yerel seçim çalışmaları kapsamında Tokat’ta konuşan Erdoğan’ın açıklamaları şöyle:

​- Bugün ilçeler hariç 17. ildeyim. 31 Mart inşallah büyük ve güçlü Türkiye’nin habercisi olsun.

– Tokat 900 adımda milletimizin 900 yılının görülebileceği bir açık hava müzesidir. Son 17 yılda Tokat’ın tarihi hazinesini biz ayağa kaldırdık.

– Türkiye terörün ülkemizin şehirlerini esir aldığı umutsuz günlere şahit oldu. Bu millet gecelik faizlerin yüzde 7 bin 500’leri gördüğü dövizin bir gece ikiye katlandığı kötü günlere şahitlik etti. Şimdi 18 yaşında oy kullanacak olanlar bu olanları bilmiyor, yağ kuyruklarını, benzin kuyruklarını bilmiyor. Bir avuç elite giden kaynakları çiftçimize emeklimize memurumuza aktardık.

– Bazı yola beraber çıktığımız arkadaşlarımız yola çıkarken onlara makam mevki verirken her şey iyi güzeldi ama öyle anlar geldi ki gel biraz da sen dinlen buraya bir başkasını koyalım dediğimizde bakıyorsunuz ki bizim trenden inip başka bir trene biniyorlar. Bu kader birliği değildir bu dava birliği değildir bugün bize ihanet edenler yarın da gittikleri yere ihanet edeceklerdir. 31 Mart’a giderken gerekli derse gerekenlere de vereceğinize inanıyorum.