Erdoğan Bayraktar pırasalı, ıspanaklı paylaşımda kime mesaj gönderdi?

Yayın tarihi: 4 Kasım 2021 Perşembe 9:24 am - Güncelleme: 4 Kasım 2021 Perşembe 5:29 pm

17- 25 Aralık itirafında bulunan eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar sosyal medya hesabı üzerinden tuhaf bir paylaşım yaptı.
Yurttaşların bazıları “yeni açıklamalar yapacak” yorumunu yaparken, bazıları da paylaşımda, Bayraktar’ın kime ne mesaj gönderdiğini anlayamadığını dile getirdi.

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, ““Benim dosyamda ne varsa, hepsi doğrudur. Benim dosyamda ne varsa, hem teknik takip hem de tapeler doğrudur” sözleriyle 17-25 Aralık itirafında bulunmuştu. ‘8 yıldır boğazımda bir düğüm var’ diyen Bayraktar Yüce Divan’a gitmekten korkmadığını söylemişti.

Yargı, Erdoğan Bayraktar’ın ‘itiraflarını’ soruşturmaya gerek duymadı!

Bayraktar’ın itiraflarının ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise “Benden önceki bakanların evinden  para kasaları çıktı” demişti. AKP kurucularından Ertuğrul Yalçınbayır, Bayraktar’ın Ssoylu’nun söylediklerine kızdığını söylemişti.

Erdoğan Bayraktar’ın itirafının perde arkasında Süleyman Soylu ayrıntısı

 

Yaptığı “Yaktın yandırdın beni, çapkın aldattın beni” paylaşımı ile verdiği mesajı tartışılan Bayraktar yine anlaşılamayan bir tweetiyle sosyal medyada çok konuşulanlar arasına girdi. Bayraktar, sosyal medya hesabından  “Sakın ayvayı yeme, pırasayı tüketme ! Sonradan yiyeceğin ıspanak fayda vermez….” ifadelerini paylaştı. Bazı kullanıcılar Bayraktar’ın yazdıkalrına anlam veremezken bazıları da yeni itiraflarda bulunacağını ifade etti

AKP’li eski bakan Erdoğan Bayraktar yıllar sonra ’17-25 Aralık’ı itiraf etti

“KENDİME SÖYLEDİM”

Gazeteci Altan Sancar, Bayraktar’ın paylaşımı ile ilgili kendime söyledim dediğini belirtti. Bayraktar ile görüşmesini anlatan Sancar, “Erdoğan Bayraktar’a “Burada bir mesaj veya ima var mı?” diye sordum; cevaben “Kendime söyledim” demekle yetindi.” ifadelerini kullandı.

 

Erdoğan Bayraktar’dan çarpıcı paylaşım: Yaktın yandırdın beni

İşte Bayraktar’ın paylaşımına gelen yorumlar:

Erdoğan Bayraktar: 8 yıldır boğazımda bir düğüm var