Erdoğan ile Bahçeli görüşmeleri sıklaştı

Yayın tarihi: 4 Mart 2021 Perşembe 5:57 pm - Güncelleme: 5 Mart 2021 Cuma 1:59 am

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli arasında sık sık gerçekleştirilen görüşmeler dikkat çekti. İkili bugün, Bahçeli’nin evinde tekrar bir araya geldi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli’yi Beytepe’deki evinde ziyaret etti. İkili 2 gün önce de bir görüşme gerçekleştirmişti. Görüşmenin kapsamı açıklanmadı. MHP lideri Bahçeli’nin Beytepe’deki evinde basına kapalı gerçekleşen ziyaret yaklaşık 50 dakika sürdü.

Ziyarette Erdoğan’a Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan da eşlik etti. Görüşmenin ardından Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı aracına kadar uğurladı.

ARALIK-ŞUBAT ARASI GÖRÜŞMELER ARTTI

Erdoğan, 30 Aralık’ta da Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri Töreni öncesinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir süre görüşmüş, görüşmenin içeriğine dair bir açıklama yapılmamıştı.

Bu görüşmenin ertesi günü de Erdoğan ve Bahçeli bir telefon görüşmesi gerçekleştirmişti. Görüşmede Erdoğan’ın Bahçeli’ye yeni yıl tebriğinde bulunduğu belirtilirken güncel siyaset ve dış politika gelişmelerinin ele alındığı bildirilmişti.

Ocak ayının 5’inde de Erdoğan, MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi evinde ziyaret etmiş, ziyaretin içeriğine ilişkin açıklama yapılmamıştı.

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli ile 4 Şubat’ta Saray’da görüşmüşlerdi. Görüşmede Cumhur İttifakı’nın iki liderinin görüşmesinde Erdoğan’ın ‘yeni anayasa çağrısının’ ele alındığı öğrenildi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Devlet Bahçeli ile görüştü

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meclis Başkanı Şentop’la görüştü