Erdoğan ve Bahçeli baş başa ‘İttifakı’ görüştü: Olumlu noktadayız

tele1.com.tr Haber
Güncelleme 16:34 ,21 Kasım 2018

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP lideri Bahçeli ile bir araya geldi. Yaklaşık 55 dakika süren görüşmede ittifak konusu ele alındı.

Görüşme sonrası konuyla ilgili, AKP Sözcüsü Ömer Çelik, “Yerel seçimdeki iş birliğiyle ilgili son derece olumlu noktadayız” açıklamasını yaptı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi kabul etti.  Beştepe’deki görüşme saat 16.00’da başladı. Yaklaşık 55 dakika süren görüşmede 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde ittifak konusu masaya yatırıldı.

Erdoğan ile Bahçeli, son görüşmelerini 16 Ekim’de gerçekleştirmişti.

Parti Genel Merkezi’nde gazetecilere gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan AKP Sözcüsü Ömer Çelik, görüşme ile ilgili olarak kısa bir açıklamada bulundu. Çelik, “Önemli ve verimli bir görüşme yapıldı. Yerel seçimdeki iş birliğiyle ilgili son derece olumlu noktadayız.” dedi.

ÜÇ BÜYÜK İLİN ADAYI CUMARTESİ AÇIKLANACAK

Çelik, Cumartesi, günü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığındaki tanıtım toplantısında Ankara, İstanbul, İzmir dahil yaklaşık 40 yerdeki adayları ilan edeceklerini belirtti.