Erden Timur’dan Sabitzer ve Fred transferi açıklaması

Yayın tarihi: 21 Temmuz 2023 Cuma 12:24 pm - Güncelleme: 21 Temmuz 2023 Cuma 12:24 pm

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, RAMS ile imzalanan sponsorluk sözleşmesi töreninde açıklamalarda bulundu. Timur yaptığı açıklamada Sabitzer ile Fred transferlerine de değindi.

Galatasaray, stadyum isim sponsorluğu için imza töreni düzenledi. Düzenlenen imza töreniyle sarı-kırmızılı takımın stadının ismi Rams Park olurken 5 yıllık sözleşme imzalandı.

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur anlaşmayla ilgili şunları söyledi, “Bugün benim için de çok güzel bir gün. Bu güç birliği Galatasaray’a her anlamda değer katacak. Stadyum isim sponsorluğunun da 5 yıllık bir anlaşma ve uygun şartlarla neticelenmesi de bizler için mutluluk verici.”

“BİTMESİNİ BEKLEDİĞİMİZ BİR TRANSFER VAR”

Erden Timur, sarı-kırmızılı takımın transfer çalışmaları ve Mauro Icardi’nin durumu hakkında, “Sabitzer’le ilgili hiçbir girişimimiz olmadı. Listemizde olan oyuncuların hepsi sanki biz görüşüyormuşuz gibi sayılıyor. Oyuncularla ilgili bir şey söylemem doğru değil. Bitmesini beklediğimiz bir transfer var. Icardi için tutulan uçak oraya gitmişti. 13-14 günlük bir gecikme olacak. En önemlisi sağlık. Icardi açısından haklı bir gerekçe.” ifadelerini kullandı.