Erdal Şeyda Lafçı kimdir?

Yayın tarihi: 14 Aralık 2021 Salı 11:04 am - Güncelleme: 14 Aralık 2021 Salı 11:04 am

Grup Hepsi’nin eski üyelerinden olan Gülçin Ergül, sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı ile susurluk yolunda bir trafik kazası geçirdi. Kazayı Gülçin Ergül hafif yaralı atlatırken, sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı hayatını kaybetti. Haberin yayılmasının ardından insanlar Erdal Şeyda Lafçı’nın kim olduğu konusunda bilgi edinmeye çalıştı. Peki Erdal Şeyda Lafçı kimidir? Nereli ve kaç yaşındadır? Ne işle meşguldür? İşte cevapları…

Erdal Şeyda Lafçı,  ‘Hepsi’ grubundan ayrıldıktan sonra kariyerine solo olarak devam eden Gülçin Ergül, 6 yıllık arkadaşı iş insanı Erdal Şeyda Lafçı ile aşk yaşamaya başladı.

Gülçin Ergül, 6 yıllık arkadaşı iş insanı Erdal Şeyda Lafçı ile aşk yaşadığını geçtiğimiz mayıs ayında sosyal medya hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımla duyurmuştu.

ERDAL ŞEYDA LAFÇI KİMDİR?

Erdal Şeyda Lafçı, İstanbul’da dünyaya geldi. Lisans eğitimini Yunanistan’da bulunan Agean Üniversitesi’nde, beslenme ve gıda mühendisliği bölümünde tamamladı.

2014 yılından itibaren Roka Tekstil’de çalışmaktadır.

Yelkencilik ve doğa fotoğrafçılığıyla ilgili olan Lafçı’nın, gezi aşkı ise paylaştığı fotoğraflardan anlaşılabiliyor.

4 Temmuz 2015 tarihinde Gülçin Ergül ile tanışmış, 6 yıllık birliktelikleri olmuştur.

13 Aralık 2021’de, sevgilisi Gülçin Ergül ile İzmir-İstanbul otoyolu Susurluk mevkiinde araçları ile seyir ederken, yine aynı yöne gitmekte olan TIR ile çarpışmış, gerçekleşen feci kazada hayatını kaybetmiştir.