Erdal Beşikçioğlu uyuşturucu sorusunu yanıtladı: Gezi’nin faturası

Yayın tarihi: 13 Mart 2024 Çarşamba 11:06 am - Güncelleme: 13 Mart 2024 Çarşamba 12:21 pm

CHP’nin Ankara Etimesgut Belediye Başkan adayı Erdal Beşikçioğlu Mevuzlar Açık Mikrofon programında kendisine yöneltilen, “uyuşturucu tedavisi alıyor musunuz” sorusunu “O FETÖ’nün gölgesiydi. Gezi’nin faturasıydı” diye yanıtladı.

CHP’nin Ankara Etimesgut Belediye Başkan adayı Erdal Beşikçioğlu GAİN’de yayınlanan ve moderatör üğünü Oğuzhan Uğur’un yaptığı Mevzular Açık Mikrofon programına konuk oldu. Programda Beşikçioğlu’na bir genç, “Bir haberde uyuşturucu tedavisi aldığınıza dair bilgi var. Bu tedaviyi almaya devam ediyor musunuz?” diye sordu.

Erdal Beşikçioğlu ‘Ankaralı Batman’ ile karşı karşıya: Akıllı ol la

Gencin sorusunu yanıtlayan Beşikçioğlu, “Onun tarihi Gezi eylemlerinden hemen sonra. O tarihte bir çok sanatçıya da böyle kendi içerisinde haysiyet düşürücü işler yapıldı. O uyuşturucu kullanma davası değildi. Satma davasıydı. Tapelerde satmaya dair hiç bir şey bulamadılar. İster istemez itibarı düşürücü bu hallere girdiler. O fatura benim için gezinin faturasıydı. Annem bu durum gelince 6 ayda kahrından gitti. O hikaye tamamen kumpas bir hikayeydi. FETÖ’nün gölgesiydi. Bizi sindirmek için yapıldı. Ama hiç bir zaman olmayacak da” yanıtını verdi.

“FISKİYE MÜPTEZELLERİ… JELİBONCULAR”

Beşikçioğlu, sosyal medyada yayılan bir video hakkında sorulan “9 şehit varken davul zurnalı karşılanmanız ve bunları sosyal medyada paylaşmanız doğru mu? sorusunu da yanıtladı.

Beşikçioğlu, seyircinin sorduğu soruyu yanıtlarken eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e göndermede bulunarak, “Bunu yayan zihniyet vatan hainidir. Şerefsizdir. İlçeye gittiğim tarihe bakın daha sonra yayınlanan tarihe bakın. 1 gün sonra. 1 gün sonra bunu o günmüş gibi servis eden iki tane şahsiyet var. Bu Ankara’nın başına dert olan… Jeliboncular… Fıskiye müptezelleri bunlar. o yüzden vatan hainliği diyorum. Benim kimse milliyetçiliğimi sorgulamasın. Ben bunun sınavını güney doğuda verdim. Elimize kına yakarak operasyona gidiyorduk” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: TELE1