Epic Games’ten haftanın ücretsiz oyununu

Yayın tarihi: 6 Haziran 2021 Pazar 7:30 am - Güncelleme: 4 Haziran 2021 Cuma 11:17 pm

Epic Games haftanın ücretsiz oyununu tüm kullanıcılarla paylaştı. Bildiğiniz üzere uzun bir süredir her hafta bedava oyun dağıtılıyor. İşte bu haftanın ücretsiz oyunu ve diğer detaylar.

Epic Games bütün kullanıcılara dağıttığı bedava oyunlarla kalplerdeki yerini garantiledi. Bazen ucuz fiyatlı kimi zamansa pahalı oyunlar dağıtılıyor. Bu konuda kesinlikle herhangi bir ayrım yapılmıyor. Bu hafta dağıtılan oyun ise hayatta kalma strateji oyunu olacak. Bu tür oyunlar özellikle son dönemlerde ciddi bir kullanıcı sayısına ulaştı.

1 hafta boyunca ücretsiz bir şekilde kütüphanelere eklenme imkanı sunan oyun, Steam üzerinden 50 TL’ye alınabiliyor. Oyunu kütüphanelerine eklenen kişiler sonsuza kadar oynayabilecek. Ancak hemen ilk baştan bu oyunun sadece 1 hafta boyunca ücretsiz dağıtıldığını söyleyelim.

Epic Games

24 Nisan 2018 tarihinde çıkış yapan oyun, dünyada ayakta kalan son şehrin yöneticisi olmanızı sağlıyor. Buz çağının yaklaştığı sırada şehir sakinleri ve altyapı sizden sorulacak. Dünyadaki son şehri inşa edip halkın hayatta kalmasını sağlamanız gerekiyor. Bu oyunda yönetici olarak istediğiniz her şeyi yapabilirsiniz.

 

Strateji ve hayatta kalma oyunları içerisinde önemli bir yere sahip olan Frostpunk isimli oyun yönetici tavırlarınıza göre şekilleniyor. Halkınıza karşı çok acımasız bir yönetici veya merhametli olabilirsiniz. Oyunu sorunsuz ve donma problemi yaşamadan oynamak istiyorsanız bazı sistem gereksinimlerine de sahip olmanız şart. Öncelikle 64-bit işlemci öneriyoruz.

God of War cephesinden üzücü haber! Oyun 2022’ye kadar gelmeyecek

Bu oyunda 8GB RAM bilgisayar işinizi görecektir. Ayrıca 4 GB GeForce 970 veya Radeon RX 580 tarzı bir ekran kartı öneriyoruz. Buna ek olarak 8GB depolama sizler için yeterli olacaktır. Oyunu şu bağlantı üzerinden kütüphanenize ekleyebilirsiniz.