Epic Games Store Astro Duel 2 oyununu 14 Mart’a kadar ücretsiz ekleyin

Yayın tarihi: 8 Mart 2024 Cuma 7:55 pm - Güncelleme: 8 Mart 2024 Cuma 7:55 pm

Epic Games Store’da ilk kez çıkar çıkmaz ücretsiz eklenmesine izin verdiği oyun Astro Duel 2 oldu. Astro Duel 2, daha çıktığı gün 7 Mart’tan itibaren platformda ücretsiz hale geldi. 14 Mart’a kadar oyunları kütüphanenize eklediğiniz takdirde Astro Duel 2 kalıcı olarak sizin olacak.

Epic’teki tanıtım yazısında Astro Duel 2’nin özellikleri şöyle anlatıldı:

“Astro Duel 2, uzayda geçen, yukarıdan aşağıya görünümlü, it dalaşlarını platform aksiyonu ile birleştiren bir bilim kurgu savaş oyunudur. Karşılıklı veya eşli olarak hem uzayda hem de yerçekiminde savaş! Tahrip edilebilir arenalarda çatış veya yörüngeden saldırarak yerle bir et.”

Astro Duel 2’yi ücretsiz olarak oyun kütüphanelerine eklemek isteyen oyunseverlerin 7-14 Şubat tarihleri arasında oyunu Epic Games Store’daki oyun kütüphanelerine eklemeleri gerekiyor. Çünkü bu tarihten sonra Astro Duel 2 yerini sonraki ücretsiz oyuna ya da oyunlara bırakacak. 14 Mart’a kadar oyunları kütüphanenize eklediğiniz takdirde Astro Duel 2 kalıcı olarak sizin olacak.

Epic Games Store , Astro Duel 2

Astro Duel 2’yi ücretsiz olarak oyun kütüphanelerine eklemek isteyen oyun severlerin 7-14 Şubat tarihleri arasında oyunu Epic Games Store’daki oyun kütüphanelerine eklemeleri gerekiyor.

Kaynak: TELE1