Enver Aysever ironiyi anlamayan yandaş medyaya tepki gösterdi

Yayın tarihi: 16 Ekim 2022 Pazar 2:30 pm - Güncelleme: 16 Ekim 2022 Pazar 2:33 pm

Gazeteci Enver Aysever, sansür yasasının Meclis’ten geçmesinin ardından TELE1 ekranlarında sunduğu Gündeme Not programında yaptığı ironiyi anlamayan yandaş medyaya tepki gösterdi. Aysever, “Bu ülkenin özgür soluk borusu TELE1 izleyicisi zekidir. İroni ile hakikati ayıracak kalitededir. Sizin seviyenize göre yayın yapacak değilim!” dedi.

TELE1 ekranlarında sunduğu Gündeme Not programında sansür yasasını eleştiren Enver Aysever, programda ilk önce yandaş medyaya karşı ironi yaparak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı eleştirdi. Daha sonra programda magazin haberleri sunan Aysever, sansür yasasına tepki gösterdi.

Aysever’in yaptığı ironiyi anlamayan yandaş medya, eleştirileri ciddiye alarak ve TELE1’i ve Enver Aysever’i hedef gösteren bir dille programı haberleştirdi.

Yandaş medyaya tepki gösteren Aysever ise “Bu vesileyle karşımızda nasıl bir güruh olduğuna yeniden tanık olduk.” ifadelerini kullandı.

YANDAŞ MEDYA AYSEVER’İN İRONİSİNİ ANLAMADI

“TELE1 İZLEYİCİSİ ZEKİDİR”

Aysever, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

Sayın Ekrem İmamoğlu ile husumeti olanların çarpıttıkları ve utanmadan gazetecilik dedikleri eylem tetikçiliktir. Ekrem İmamoğlu İstanbul’un başkanıdır. Elbette gereğinde eleştirilecek bir siyasidir. Bu vesileyle karşımızda nasıl bir güruh olduğuna yeniden tanık olduk.

Bu ülkenin özgür soluk borusu TELE1 izleyicisi zekidir. İroni ile hakikati ayıracak kalitededir. Sizin seviyenize göre yayın yapacak değilim! Acımı bile yaşatamıyorsunuz. İnsanlığınız bitti diyeceğim ama hiç olmadı.

“AYSEVER’İN AÇIKLAMASINDAN SONRA HABERİ SİLDİLER”

Enver Aysever’in ironisi anlamayıp haberleştiren bir haber sayfası da Aysever’in açıklamasının ardından haberi sildi.

Hukukçulardan ‘Sansür Yasası’na tepki! “Mustafa Kemal’in askerlerini susturamayacaklar”